Cele mai bune accesorii pentru iPad

Miercuri, 22 Februarie 2012, ora 19:10
2454 citiri
Cele mai bune accesorii pentru iPad

Cu peste 15 milioane de tablete iPad vandute doar in ultimele trei luni ale 2011, Apple domina acest segment de piata, in fata numeroaselor tablete cu sistem de operare Android, care nu sunt la fel de apreciate de public, in ciuda pretului mai mic.

Tabletele iPad se comercializeaza in Romania incepand de la 2.100 lei, pentru versiunea de 16GB si pana la 3.300 lei pentru versiunea de 64GB+3G. Iata cateva gadget-uri care iti vor imbogati experienta cu celebra tableta de la Apple, conform Business Insider.

Card reader

Card readerul este compatibil cu ambele generatii de iPad si functioneaza cu carduri de memorie CF si SD de pana la 4 GB. Desi poate citi si carduri de 8GB, de cele mai multe ori ele necesita mai multa energie decat are tableta.

Tastatura wireless

Aceasta e compatibila cu ambele generatii de Ipad si functioneaza de la o distanta de peste 9 metri. O astfel de tastatura costa peste 340 de lei si poate fi gasita si in magazinele online de profil din Romania.

Adaptor pentru televizor

Acest adaptor iti permite vizualizarea materialelor de pe iPad pe ecranul mai mare al televizorului tau. Este compatibil cu ambele generatii de iPad si cu display-urile ce beneficiaza de intrare HDMI.

Pretul acestui accesoriu este de 199 de lei in magazinele online de profil.

Stilus

Wacom Bamboo Stylus este considerat a fi unul dintre cele mai bune stilusuri pentru tablete de pe piata. Din pacate, in Romania este dificil de gasit, stocurile fiind mici sau inexistente. Astfel, pretul estimativ este de 280 lei.

Pensula

Pensula Nomad Brush iti permite sa "pictezi" pe ecranul iPad-ului si este compatibila cu majoritatea aplicatiilor artistice. Din pacate, magazinele din Romania nu au acest produs, insa el poate fi comandat de pe internet pentru un pret cuprins intre 20 si 40 dolari.

Imprimanta

Imprimanta HP Photosmart 5210 e-All-in-One iti permite sa printezi documente si fotografii de pe iPad prin conexiune wireless. In Romania, produsul este comercializat cu 500 lei.

#accesorii ipad, #accesorii tableta iPad Apple , #Gadgeturi IT