Cele mai performante boxe wireless, pentru sufrageria ta

Sambata, 02 Noiembrie 2013, ora 00:00
10827 citiri
Cele mai performante boxe wireless, pentru sufrageria ta

Sunetul de calitate este un atu, fie ca este vorba despre o prezentare importanta, fie ca este vorba despre filmul preferat sau muzica pe care iti place sa o asculti pe fundal, in timp ce citesti o carte.

Business24 iti recomanda cele mai noi boxe wireless lansate de Bang & Olufsen pe 30 octombrie 2013: BeoLab 17, BeoLab 18 si BeoLab 19, care contin tehnologia fara fir WiSA.

"Pana acum boxele de o asemenea performanta necesitau conectare prin cabluri, insa noile modele BeoLab folosesc un standard wireless care functioneaza la o fecventa stabila si asigura o experienta de ascultare la cele mai inalte standarde. Practic, vorbim despre o actualizare a sistemului wireless la sunetul premium, fara sa-ti afecteze designul interior al incaperii", sustine Lars Fredsgaard, reprezentant Bang & Olufsen, intr-un comunicat al companiei.

Vezi mai multe informatii, imagini si videoclipuri de prezentare a noului concept concept Immaculate Wireless Sound!

Toate cele trei boxe vin echipate cu noile "motoare" de sunet, care includ protectie termica, sistemul Adaptive Bass Linearization si capacitatea de a genera sunet exceptional, indiferent de locul in care le asezi in camera.

Bang & Olufsen lanseaza cele trei noi boxe sub un nou concept: Immaculate Wireless Sound (sunet impecabil fara fir), dar si respectand standardele WiSA, ceea ce inseamna ca in momentul in care pozitionezi boxele intr-o camera cu transmitator WiSa, ele se vor conecta automat la televizor, Blu-ray player sau set-top box.

Platforma WiSA utilizeaza banda 5.2-5.8 GHz pentru a impiedica interferentele cu alte semnale si pentru a oferi suficienta lungime de unda pentru a emite la 24-biti.

Noile boxe de la Bang&Olufsen sunt disponibilie si in Romania incepand cu luna noiembrie, au declarat oficialii Bang&Olufsen Romania pentru Business24.

Setul BeoLab 17: 2.990 de euro fara TVA

Setul BeoLab 18: 4.790 de euro fara TVA (in cazul in care iti doresti variante cu fatada si baza neagra). Daca vrei varianta din lem de stejar vei mai plati inca 990 de euro fara TVA

BeoLab 19: 2.695 de euro fara TVA

#BeoLab 17, #BeoLab 18, #BeoLab 19, #lansare BeoLab , #Gadgeturi IT