Conecteaza-ti gadgetul la difuzoare colorate

Sambata, 07 Iulie 2012, ora 00:00
7964 citiri
Conecteaza-ti gadgetul la difuzoare colorate
Foto: Loewe

Muzica pe care o ai pe iPhone, iPad sau iPod iti poate crea ambianta in birou printr-o simpla atingere de ecran. Daca te cocentrezi mai bine cu muzica pe fundal, iti recomandam difuzoarele care se conecteaza prin aplicatia AirSpeaker la orice dispozitiv iOS.

Pentru a le activa este suficient sa faci click si sa selectezi din meniul dispozitivului care este difuzorul la care vrei sa te conectezi. Odata conectat poti asculta muzica, radio si chiar sa urmaresti un film.

Difuzoarele Loewe sunt dotate cu doua boxe de tip subwoofer, doua boxe standard, care scot impreuna 80 de wati. Potrivit producatorilor, la aceasta ora pe piata nu mai exista niciun alt difuzor care sa produca un sunet de o asemenea calitate.

Fiecare incapere poate avea difuzoare de culori si materiale diferite, dupa preferintele tale. Elementul comun ramane insa carcasa de aluminiu si finisarea specifica Loewe AirSpeaker.

Foto: Loewe

Poti comanda online difuzorul Loewe AirSpeaker de pe site-ul companiei si costa 649 de lire sterline. Livrarea pana in Romania dureaza intre 6 si 8 zile lucratoare si costa inca 7,50 lire sterline.

Foto: Loewe

#Loewe AirSpeaker, #difuzor iPhone, #iOS conectare difuzor , #Gadgeturi IT