Cum poti pune mana si tu pe castile audio care stiu sa se adapteze perfect urechilor tale... muzicale

Sambata, 28 Mai 2016, ora 00:00
5235 citiri
Cum poti pune mana si tu pe castile audio care stiu sa se adapteze perfect urechilor tale... muzicale
Foto: Kickstarter

Niste tineri entuziasti din Australia au inventat castile audio care se pot adapta tonalitatii dorite de utilizatori in mai putin de 30 de secunde.

Castile Nura sunt capabile sa masoare intensitatea sunetului si sa se adapteze pentru a-ti oferi cea mai confortabila senzatie in timp ce asculti muzica preferata, dezvaluie portalul Kickstarter, locul unde australienii asteapta in continuare contributii pentru a pune in productie originalul dispozitiv.

Sistemul castilor audio Nura permite utilizatorilor sa sesizeze cele mai profunde tonalitati ale unei inregistrari, dispozitivul fiind ideal pentru un pasionat de muzica.

Gadgetul creat de australieni reuseste sa depisteze inclusive momentul in care le pui pe ureche, cat si modul in care sunetele se propaga spre senzorii urechii interne, difuzadu-le in mod inteligent prin castile interne si cupele dispozituvului.

Practic, nu mai trebuie sa probezi zeci de casti audio pentru a-ti gasi perechea cea mai buna dintre ele, Nura reusind sa stabileasca prin senzorii sai modul in care trebuie sa isi ajusteze volumul pentru a-ti oferi cea mai buna auditie.

Vei avea parte astfel de cea mai buna receptie a sunetelor joase si o redare de o claritate impecabila a inaltelor, ceea ce va transforma radical modul in care te raportezi la muzica ta.

Poti spune chiar ca va fi o experienta inedita sa-ti asculti muzica preferata "pentru prima data" prin intermediul castilor Nura.

Primele livrari incep din luna iulie a acestui an, dar pana in aprilie 2017 toate castile Nura vor fi disponibile pentru cei care sustin proiectul.

Partea buna este ca inca mai poti prinde oferta limitata, in care donatii de 199 sau 249 de dolari iti vor asigura un discount semnificativ in achizitionarea extraordinarelor casti audio.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#casti audio, #sistem audio inteligent, #casti audio Nura , #Gadgeturi IT