Dell vrea sa atace Apple pe piata tabletelor

Sambata, 17 Martie 2012, ora 17:10
1530 citiri
Dell vrea sa atace Apple pe piata tabletelor
Noul iPad a ajuns vineri in magazine

Lipsa de satisfactie a angajatilor legata de computerele de la birou, in contrast cu gadget-urile pe care le au acasa, este un element pe care Dell vrea sa-l exploateze.

Dupa ce a treia generatie de iPad-uri a ajuns in magazine, vineri, directorul comercial al Dell Steve Felice a declarat ca piata tabletelor are in continuare un foarte mare potential, conform Reuters.

Dell a renuntat la tentative de anul trecut de a cuceri piata tabletelor cu gadget-ul Streak, bazat pe sistemul de operare Android de la Google.

In prezent, compania planuieste un nou asalt cu o tableta ce ruleaza sistemul de operare Windows 8 de la Microsoft, care va fi lansat in a doua parte a acestui an si va functiona pe computere, tablete si smartphone-uri.

Sefii Dell spera ca o tableta Windows 8 care are avantajul suitei de programe Microsoft Office va fi un concurent puternic pentru iPad 3 in segmentul business.

Optiunile tabletei Windows 8 vor permite si conectarea in siguranta la retelele corporatiilor, oferind un avantaj in plus fata de tableta Apple. Tabletele cu Android nu avut pana acum un impact mare fata de iPad.

#ipad 3 lansare, #ipad 3 pret, #top tablete, #tableta Dell, #Windows 8 Microsoft , #Gadgeturi IT