Descopera avantajele dual SIM, intr-un smartphone elegant

Sambata, 08 Decembrie 2012, ora 00:00
2833 citiri
Descopera avantajele dual SIM, intr-un smartphone elegant
Foto: emerging.tech.tbr.edu

Un smartphone dual SIM, cu ecran mare, toate aplicatiile business preinstalate si care isi face singur update la noutati ar putea fi o investitie utila si placuta, pentru tine. Daca nu esti unul dintre fanii inraiti iPhone, Business24 iti recomanda in acest weekend noul Prestigio Multiphone 4300 DUO, lansat zilele trecute in Romania.

Telefonul are un ecran de 4,3 inci, multi-touch, si un procesor Cortex A9 de 1GHz, datorita caruia sistemul de operare Android 4.0 Cream Sandwich ruleaza "fara probleme", sustin producatorii.

"Telefonul vine cu aplicatii business preinstalate, precum Office Suite Professional, compatibil cu toate fisierele Office, precum Word, Excel, PowerPoint. Toate aceste fisiere pot fi deschise si editate, ceea ce poate fi foarte util. Desigur, exista si toate programele de mail, toate progrmele de social media, totul este preinstalat, Skype este preinstalat. Chiar si eu folosesc Skype zilnic pe telefon, e foarte important pentru mine", sustine Alexander Mast, oficial al companiei Prestigio.

Prestigio Multiphone vs. iPhone

"Prestigio Multiphone are functia dual SIM, iar asta este foarte important pentru oamenii de afaceri. In calatoriile de afaceri, ei pot cumpara o cartela PrePay locala, iar asta scade costurile companiei pentru telecomunicatii. De asemenea, ar putea avea nevoie sa aiba un telefon in scopuri de business si unul pentru uz personal. Asa ca, in loc sa aiba mereu cate doua telefoane cu ei, pot avea totul intr-unul singur, separand, totusi, cele doua agende", a declarat Alexander Mast pentru Business24.

In plus, compania iti asigura un serviciu de update permanent, un serviciu ce se poate dovedi destul de important, in timp: "Clientul nu este 'abandonat', odata ce paraseste magazinul din care a cumparat dispozitivul. Incercam intotdeauna sa ne imbunatatim performanta - iar asta este unic in segmentul nostru de pret - nimeni altcineva nu face asta", completeaza acesta.

Mai mult decat atat, fiecare produs Prestigio este o mica opera de arta din punct de vedere estetic, sustin oficialii, iar Prestigio Multiphone 4300 DUO nu face exceptie. "Cu cat mai mult efort si creativitate depui in realizarea unui produs, cu atat el se apropie mai tare de o opera de arta, intr-un fel", explica Alexander Mast.

De ce "Multiphone"?

"Pentru ca aduce o functionalitate multipla, si poate fi folosit in mai multe scopuri. Avem o impartire egala intre partea de 'life', cea de 'business' si cea de 'entertainment'. In plus, sustinem aceasta multifunctionalitatea cu aplicatii preinstalate", raspunde acesta.

Daca te-ai convins ca vrei un smartphone dual-SIM, pe care sa te poti baza si in timpul liber, dar si in momente importante pentru afacerea ta, atunci trebuie sa stii ca vei gasi Multiphone 4300 DUO in Auchan, Altex si Domo, pentru 799 de lei.

#avantaje dual SIM, #lansare Prestigio Multiphone, #smartphone dual SIM, #pret Prestigio Multiphone , #Gadgeturi IT