Drona Inspire 2, cel mai bun cadou pentru pasionatii de filmari aeriene

Sambata, 26 Noiembrie 2016, ora 00:00
4646 citiri
Drona Inspire 2, cel mai bun cadou pentru pasionatii de filmari aeriene
Foto: Youtube

Iti place sa surprinzi imagini inedite de la inaltimea la care se avanta numai pasarile cerului? Ar trebui sa incerci noua drona de la DJI, Inspire 2, un gadget care poate reprezenta si un cadou inspirat in perioada sarbatorilor.

DJI a lansat prima drona Inspire in noiembrie 2014, iar aparatul s-a dovedit capabil sa faca legatura intre dispozitivele folosite de amatori si dronele profi aflate in dotarea studiourilor hollywoodiene. Acum, Inspire 2 duce povestea un pas mai departe, remarca Extravaganzi.

Ca sa intelegi ce poate face noul dispozitiv lansat de DJI trebuie sa cunosti si caracteristicile dronei Inspire 1. Aceasta a fost prima drona din lume capabila sa filmeze la un unghi de 360 de grade in format HD si 4K, fara ca sistemul de comanda al aplicatiei sa dea batai de cap utilizatorilor.

Mai mult, integrarea camerelor Zenmuse X5 si X5R pe dispozitiv a starnit si interesul producatorilor de filme.

Inspire 2 nu face altceva decat sa pastreze tot ce a fost demn de lauda la precursoarea sa si sa imbunatateasca performantele aparatului.

Noul sistem de procesare a inregistrarilor functioneaza in format 5.2K Cinema DNG RAW sau Apple ProRes.

Dispozitivul se remarca si prin viteza de deplasare sau de ascensiune, drona Inspire2 accelerand pana la 80 km/h in doar 4 secunde, in vreme ce viteza sa maxima este de 108 km/h.

De asemenea, aparatul are o viteza de coborare de 9 metri/secunda. Autonomia de zbor este de 27 de minute, gratie unui pachet dual de baterii.0

Poate evolua si la temperaturi foarte scazute, dispozitivul avand un sistem autonom de incalzire care mentine aparatura in stare perfecta de functionare.

Iti dai seama ce filmari ai putea sa faci si tu cu asa ceva?

#drona filmari profesionale, #drona DJI, #drona Inpire 2, #gadget video , #Gadgeturi IT