Gadget-uri sub brad? Poti alege cele mai tari jucarii "tech"

Sambata, 12 Noiembrie 2011, ora 00:00
3443 citiri
Gadget-uri sub brad? Poti alege cele mai tari jucarii "tech"

Sarbatorile se apropie, iar in goana dupa cadouri poti scapa din vedere cele mai bune variante.

Aproape o treime din banii cheltuiti pe cadouri in acest an va merge spre electronice de consum, spun analistii din piata. Daca sunteti in cautarea unui cadou perfect pentru un prieten drag pasionat de gadget-uri, iata cateva sugestii care te pot inspira:

Nikon J1

Este compact, are lentile interschimbabile si camera video high-definition. Camera foto-video surprinde imagini spectaculoase mult mai profesioniste decat un aparat foto Micro Four Thirds.

Nikon J1 utilizeaza 73 pixeli de pe senzorul de imagine ca senzori AF de detectie. Interesant e faptul ca desi acesti pixeli au un rol primordial in focalizarea auto, acestia au un cuvant de spus si in realizarea imaginii propriu zise.

Aparatul merita toti banii, avand in vedere ca pretul porneste de la 649 de dolari.

iPad 2

Nu e de mirare ca multe persoane si-ar dori gadgeturi Apple. Tableta Apple este elenganta, user-friedly si de ce nu business-friendly. Asa ca, daca ai un prieten pretentios, om de afaceri care adora gadget-uri, iPad 2 este cea mia buna solutie.

Cu un catalog urias, poti gasi mai multe aplicatii perfecte pentru un dar de Craciun.

Pretul porneste de la 499 de dolari si poate ajunge pana la 829 de dolari.

Brookstone Rover

Cauti o jucarie tech pentru o persoana initiate deja in arta gadget-urilor? Ce zici de un robot spion?

Brookstone Roven este descris ca un spion fara fir, care iti pazeste casa si filmeaza orice in jurul sau.

De asemenea, robotul poate fi programat sa filmeze chiar si noaptea. Il poti controla de pe iPhone sau iPad, de pe care poti urmari chiar si inregistrarea video.

Poate fi inspaimantator sa stii ca un mic robot se plimba prin casa, insa in acelasi timp va fi extrem de distractie. Pretul este de doar 150 de dolari.

Asus UX Series

Rafinat, subtire si usor, laptopul nu renunta la nimic privind functionalitatea. Are un procesor Intel Core, ceea ce il face mai rapid decat alte laptop-uri.

Gadget-ul este creat in mod special pentru profesionistii care apreciaza stilul, pentru cei care urmaresc sa isi impuna personalitatea si care apreciaza detaliile fine.

Este destul de scump, pretul variind de la 1100 de dolari la 1500 de dolari, insa dispune de cele mai avansate componente de pe piata.

Hauppauge Broadway

Acum, internetul, wireless-ul si televiziunea sunt conectate sub un singur dispozitiv care poate transmite informatiile media unui calculator sau chiar unui telefon.

Acest streamer video permite transmisia TV wireless pentru orice tip de PC/MAC sau telefon mobil, iar consumul media se realizeaza fara nicio limita. Pretul porneste de la 200 de dolari.

iPhone 4S

Noul model Apple contine mai multe imbunatatiri, printre care o camera foto mai performanta, un microprocesor mai rapid si o aplicatie care permite utilizatorului sa interactioneze verbal cu telefonul.

Aplicatia Siri, cea care iti permite sa vorbesti cu telefonul sis a primesti raspunsuri din partea acestuia, ar putea fi principala atractie a gadget-urlui.

Grabeste sa il achizitionezi, avand in vedere ca joi seara, gadget-ul a aparut si in Romania.

De exemplu, la Vodafone, iPhone 4S poate fi cumparat incepand de la 0 euro pentru versiunea de 16 GB, 149 euro pentru versiunea de 32 GB si 249 euro pentru versiunea de 64 GB, valabile impreuna cu un abonament pe doi ani.

Panasonic PVT30 Series

LCD-urile si televizoarele cu LED-uri sunt tot mai rapide, iar ecranele cu plasma ofera in continuare cea mai buna imagine. Seria Panasonic PVT30 este de departe cea mai performanta din gama.

Aceasta functioneaza bine in camera luminoasa si vine cu o suita completa de aplicatii pe Internet. Pentru cei interesati sa exploreze aceasta tehnologie, exista si un set 3D, care ofera imagini impresionante.

Preturile pornesc de la 2.150 de dolari si poate ajunge la 3.500 de dolari.

Antena Mohu Leaf HDTV

Televiziunea prin cablu nu se mai merita daca ai o astfel de antena. Leaf Mofu este o alternativa viabila care nu doar captureaza calitatea semnalelor HD, dar are si un design discret, aceasta semanand cu o foaie de hartie.

Poate nu reprezinta cea mai buna solutie pentru persoanele din zonele rurale, insa poate fi perfecta daca pentru cei care locuiesc in apropierea unui centru de difuzare HD. Pretul unei Leaf Mofu ajunge la 50 de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cadouri gadget, #cadouri sarbatori, #ipad 4s, #jucarii tech, #cadou camera foto , #Gadgeturi IT