Gadgeturi inedite alimentate cu energie solara

Luni, 23 Aprilie 2012, ora 20:56
3058 citiri
Gadgeturi inedite alimentate cu energie solara

In cursa pentru energiile alternative, energia solara ramane o provocare, iar producatorii de electronice experimenteaza cu tot felul de gadgeturi care se alimenteaza singure cu mini panouri solare. Iata 10 gadgeturi inedite alimentate cu energie solara, unele practice, altele mai putin reusite, potrivit Dvice.

1. Sharp Solar Hybrid SH6230C

La categoria experimente esuate se incadreaza mobilul Sharp cu panouri de alimentare solara. Lansat doar in Japonia, SH2630C nu s-a bucurat de un succes deosebit, probabil datorita cerului innorat.

2. Logitech Wireless Solar Keyboard K750

Unul dintre cele mai raspandite gadgeturi solare, tastatura wireless Logitech nu este deloc o solutie practica pentru cei care lucreaza in birouri luminate doar de becuri ecologice, insa pentru alti utilizatori pare o solutie eficienta de a consuma mai putina energie electrica. Pret estimativ: 80 dolari.

3. Eton Soulra XL

Durata de incarcare lunga este cel mai mare dezavantaj al acestui boombox, insa nici pretul nu este un atu. Cu pana la 150 dolari mai scump decat alte produse similare fara panouri solari, Eton Soulra XL poate fi folosit 8 ore, dupa ce a fost incarcat la soare 5 ore. Pret estimativ: 250 dolari.

Citeste mai multe despre Gadgeturi inedite alimentate cu energie solara pe Hit.ro

#gadget energie solara, #gadget incarcare energie solara, #tastatura energie solara , #Gadgeturi IT