Gold HTC ONE. Daca iPhone nu te-a convins, ce spui de acest telefon din aur?

Sambata, 12 Octombrie 2013, ora 00:00
2913 citiri
Gold HTC ONE. Daca iPhone nu te-a convins, ce spui de acest telefon din aur?
Foto: luxuryvolt.com

Gadgeturile din aur se numara printre tendintele acestui sfarsit de aur, iar HTC nu face rabat de la aceasta regula. Producatorul taiwanez tocmai a anuntat oficial colaborarea sa cu Goldgenie pentru cinci telefoane HTC One din aur de 18 carate.

Daca la sfarsitul lui septembrie iPhone 5s isi arata noua tinuta extravaganta, iata ca la inceput de octombrie incepi sa ai de ales: modele isi pastreaza sistemele si proprietatile performante, dar vin cu un aspect de invidiat.

Gold HTC ONE este produs in editie limitata de doar cinci exemplare, de aceasta data, fiecare costand cate 2.750 de dolari. Gold HTC ONE a fost creat pentru a sarbatori a 18-a aniversare a premiilor muzicale MOBO de la Glasgow, anunta oficialii HTC intr-un comunicat de presa publicat pe androidcentral.com.

iPhone 5s din aur 24k, bijuteria ta inteligenta

Aceasta este pentru prima data cand Goldgenie colaboreaza direct cu HTC, desi compania lansase in urma cu cateva luni, independent, Gold HTC ONE de 24 de carate.

Foto: luxuryvolt.com

Varianta de 18 carate are un procesor Snapdragon 600 Qualcomm, quad core de 1,7 hHz si baterie de 2.300 mAh. Modelul are ca sistem de operare Android 4.2, dar producatorii promit in curand o varianta cu Android 4.3.

#Gold HTC ONE, #HTC aur, #gadget aur , #Gadgeturi IT