Home cinema, care nu ocupa spatiu in incapere: Te tenteaza?

Sambata, 22 Septembrie 2012, ora 00:00
2336 citiri
Home cinema, care nu ocupa spatiu in incapere: Te tenteaza?

Un televizor cu diagonala de 262 de centimetri este gadgetul ideal daca esti pasionat de filme. Daca dimensiunile sale nu iti creeaza probleme, atunci solutia este cu atat mai tentanta. Business24 iti recomanda unul dintre cele mai mari televizoare din lume, dotat cu un suport motorizat, care il coboara pana la doar cativa centimetri de podea, atunci cand nu este folosit.

BeoVision 4-103" nu este doar unul dintre cele mai mari televizoare din lume, ci este si singurul televizor gigant acompaniat de un suport motorizat, care printr-o singura atingere de buton il ridica, intoarce si inclina, pentru o vizionare optima a filmelor sau programelor tale preferate, spun reprezentantii Bang & Olufsen, compania producatoare.

Montat pe un suport motorizat de podea, televizorul reprezinta o noua abordare in materie de flexibilitate a unui televizor gigant. Atunci cand nu este folosit, televizorul coboara pana la cativa centimetri de podea.

Un televizor-gigant, flexibil si ascultator

BeoVision 4-103" a fost conceput pentru Home Cinema oferind o imagine exceptionala Full HD si 3D, pe un ecran gigant. Acest televizor incorporeaza o serie de tehnologii de imbunatatire a imaginii, cum ar fi controlul automat al imaginii si un ecran de contrast acoperit cu un strat special anti-reflexie, care imbunatateste, experienta de vizionare in timpul zilei.

Televizorul mai ofera integrat si decodarea necesara pentru realizarea unui sistem surround cu pana la 14 boxe din gama BeoLab.

Datorita flexibilitatii, competentelor integrate si performantelor high-end, vei primi o solutie unica Bang & Olufsen, care poate fi personalizata in functie de preferintele tale, cu ajutorul specialistilor de la Bang & Olufsen.

Pretul unei astfel de bijuterii tehnice incepe de la 100.000 de euro. O poti cumpara de la magazinul Bang & Olufsen Romania, aflat in incinta hotelului JW Marriott.

Istoria BeoVision 4-103" 3D (diagonala 262 de centimetri)

Totul a inceput in anul 1925, cand doi tineri ingineri danezi, Peter Bang si Sven Olufsen, au produs primul lor radio, in mansarda din casa familiei Olufsen. In acelasi an, mai exact in data de 17 noiembrie, s-a nascut compania Bang & Olufsen.

Intre anii 1930 si 1940 au cunoscut succesul in registrari audio pentru industria cinematografica, boxe de acoperis pentru circ si armata si emblematicul radio BeoLit 39 cu carcasa din bachelita.

Dupa sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial a inceput reconstructia fabricii care fusese arsa la pamant de simpatizantii nazistilor, cauza fiind refuzul conducerii Bang & Olufsen de a colabora cu germanii. Linia de productie a repornit pentru producerea radiouri, dar a fost inaugurata si una noua, pentru televizoare. Asa s-a nascut BeoVision 4-103" 3D (diagonala 262 de centimetri).

T.A.

#BeoVision 4 103 Bang Olufsen, #televizor gigant ajustabil, #televizor diagonala 262, #home cinema flexibil , #Gadgeturi IT