Ia-ti o camera foto hands-free, pentru urmatoarea vacanta

Sambata, 25 Ianuarie 2014, ora 00:00
3094 citiri
Ia-ti o camera foto hands-free, pentru urmatoarea vacanta

Ti-ai dorit vreodata sa poti avea o camera foto "hands-free" care sa faca singura poze? Eventual sa surprinda tot ce vezi in jurul tau, fara sa te opresti din plimbarea pe schiuri sau fara sa vezi intreaga excursie din spatele ecranului aparatului foto.

Daca te-ai gandit macar o data la toate aceste lucruri, Business24 iti recomanta camera foto hands-free de la Autographer.

Aceasta a fost creata special pentru fotografia "hands-free" si poate fi agatata de haine sau purtata la gat. Desi descrierea te poate duce cu gandul la turistii cu obiectivele imense mereu agatate la gat, aceasta camera foto este mult mai mica si mai stilata.

Foto: autographer.com

Cei cinci senzori incorporati (cel de lumina ambientala, accelometru, magnetometru, detectorul de miscare prin infrarosu si detectorul de temperatura) inregistreaza informatii care ii permit camerei sa faca poze la momentul potrivit.

Foto: autographer.com

Nu-ti face griji cu privire la numarul mare de poze pe care le-ai putea aduna intr-o zi de vacanta,, camera foto are o memorie interna de 8GB.

Foto: Luxury Insider

In plus, camera se conecteaza prin Bluetooth la smartphone si poti vedea si posta pozele cu restul lumii, in timp real.

Foto: Luxury Insider

Nu mai punem la socoteala faptul ca ai sansa sa surprinzi mult mai multe poze cu prietenii in ipostaze naturale decat ai putea s-o faci cu o camera foto obisnuita, care are adesea efect de inhibare asupra subiectilor.

Foto: Luxury Insider

Poti afla mai multe detalii despre aceasta camera foto si o poti comanda online chiar de pe pagina producatorului. In lista tarilor in care poate fi livrat acest dispozitiv se numara si Romania, unde livrarea dureaza intre trei si zece zile.

Taxa de transport nu se plateste, pentru ca valoarea produsului depaseste 40 de lire, ajungand la 299 de lire sterline.

#camera foto hands free, #camera face poze singura, #camera foto Autobiographer , #Gadgeturi IT