Inca un magazin online se muta din piata virtuala in cea reala

Luni, 09 Iulie 2012, ora 11:46
1300 citiri
Inca un magazin online se muta din piata virtuala in cea reala

Dupa exemplul eMAG.ro, cel mai mare retailer online, care si-a deschis cateva showroom-uri, inca un magazin online alege strategia prezentarii fizice a produselor: oktal.ro.

Reprezentantii Oktal spun ca marele avantaj al unui astfel de showroom este optiunea in plus la experienta de cumparare, adica vezi si testezi produsele inainte de achizitie.

Aceasta facilitate se adauga celorlalte pe care Oktal.ro le ofera clientilor care cumpara exclusiv online: plata cu cardul, posibilitatea de plata in rate fara dobanda, livrarea rapida si gratuita, garantia de retur in 30 de zile, e-service gratuit.

Showroom-ul Oktal.ro se intinde pe o suprafata de 150 metri patrati si a implicat o investitie initiala ce depaseste valoarea de 100.000 de euro.

"Clientii nostri pot gasi expuse in showroom in special laptopuri si accesorii, dar si tablete, telefoane mobile, aparate foto, televizoare si electronice. Ultrabook-urile vor fi si ele reprezentate de modele de top, aceasta fiind categoria de la care asteptam o crestere foarte accelerata a vanzarilor in acest an", a declarat Dan Dumitrescu, directorul general al Elka-Oktal Group, care detine Oktal.ro.

"In prima jumatate a anului am vandut 5.000 de laptopuri, insa odata cu deschiderea showroom-ului avem ca tinta vanzarea a 15.000 de unitati si o cifra totala de afaceri de peste 10 milioane de Euro pentru anul 2012", a spus Dumitrescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#magazin electronice online, #vanzaril electronice online, #vanzari tablete si smartphone , #Gadgeturi IT