ioteo revolutioneaza monitorizarea video

Joi, 13 Martie 2014, ora 13:59
1418 citiri
ioteo revolutioneaza monitorizarea video

Pregateste-te sa depasesti orice bariera ridicata de timp sau spatiu. De astazi poti fi in doua locuri in acelasi timp, multumita ioteoCam, o camera de supraveghere inteligenta, care-ti permite sa stochezi inregistrarile din ultimele 30 de zile in cloud prin ioteoCloud.

Gratie ioteoCam, care este disponibil acum in tarile europene la numai 129Euro, vei putea sa auzi si sa vezi tot ce ti-ai dorit. ioteoCam este un dispozitiv revolutionar de supraveghere cu microfon si difuzor incorporate care iti ofera posibilitatea de a urmari in timp real imagini filmate la rezolutie HD, atat ziua cat si noaptea. Ca sa beneficiezi de serviciile oferite de ioteoCam ai nevoie decat de un smartphone, o tableta, un calculator sau un laptop si o conexiune la internet.

ioteoCam se adreseaza tuturor celor care doresc sa petreaca mai mult timp cu cei dragi sau sa vada ce se intampla la sediul afacerii lor. Este foarte usor de utilizat: tot ce ai de facut este sa instalezi camera de supraveghere in locatia pe care vrei sa o vezi. Produsul se adreseaza in special mamelor cu nou-nascuti sau copii mici, celor care au un animal de casa, persoanelor care-si ingrijesc parintii in varsta sau micilor antreprenori.

Acum poti sa-ti iei cateva zile libere, departe de agitatia de la birou sau de acasa, dar sa fii la curent cu tot ce s-a intamplat intre timp. ioteoCam iti pastreaza inregistrarile din ultimele 30 de zile in sistemul cloud oferit de ioteoCloud pentru numai 9.95Euro pe luna incluzand eliminarea riscului de a-ti fi furate inregistrarile sau de a ramane fara spatiu de stocare.

In plus, ioteoCam are un senzor de miscare integrat care detecteaza numai miscarile elocvente si te instiinteaza instantaneu daca s-a intamplat ceva printr-o notificare pe telefon sau pe email. Camera de supraveghere este capabila sa faca diferenta intre simpla miscare a perdelelor deplasate de vant si o miscare intentionata, chiar si in timpul noptii multumita unui senzor infrarosu si algoritmilor de detectare.

Iata inca un motiv pentru care s-ar putea sa-ti surada ioteoCam: nu numai ca o poti cumpara online de pe www.ioteo.com cu livrare in 3 zile lucratoare, dar se si instaleaza foarte rapid, in doar cateva minute. Tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti instructiunile de instalare care te vor ghida pe parcursul procesului si in cateva minute camera deja transmite live. Poti sa o instalezi fara nicio problema oriunde in casa, chiar si pe perete, multumita suportului polivalent care vine la pachet. Floare la ureche!

De asemenea, poti reinstala ioteoCam la o alta locatie ori de cate ori este nevoie si te poti abona la serviciile ioteoCloud pentru ce perioada doresti, oricand doresti.

Poti sa faci un milion de lucruri cu ajutorul ioteoCam, iar cele de mai jos sunt doar cateva dintre ele:

- Supravegheaza bona sau asistenta care-ti ingrijeste parintii;

- Canta-i celui mic un cantec de leagan de oriunde ai fi;

- Afla unde se ascunde cainele sau pisica ta;

- Verifica ce se intampla la birou;

- Supravegheza ce se intampla la sediul afacerii tale sau cum merg vanzarile;

- Foloseste ioteoCam ca pe un sistem de alarma.

Cu ioteoCam poti sa faci imposibilul si sa fii in doua locuri in acelasi timp!

Despre ioteo

Compania ioteo a fost infiintata de catre Luc DELEU, Hans BOOT si Jean-Luc LENART, aceiasi oameni de afaceri care, prin experienta vasta in serviciile online, au fost numiti creierele din spatele povestilor de succes ale Atos si MagicPhone/Tellme.

Sursa: Comunicatedepresa.ro

#ioteoCam, #ioteoCloud, #supraveghere video, #monitorizare video , #Gadgeturi IT