Iti place sa asculti muzica? Ce minuni poate face un sistem audio portabil

Sambata, 25 August 2012, ora 00:00
2503 citiri
Iti place sa asculti muzica? Ce minuni poate face un sistem audio portabil

Muzica este alaturi de tine tot timpul, cu noul sistem audio portabil Beolit 12. Este usor de transportat, are autonomie energetica mare si poate fi conectat, atat la iPhone, cat si la orice alt dispozitiv. Astfel, asculti playlistul preferat in timp ce gatesti sau te relaxezi la cafea pe terasa, iar la petreceri, prietenii devin DJ in toata regula.

Beolit 12 combina tehnologie audio de ultima ora cu un design inspirat, marca Cecilie Manz. Fiecare dispozitiv este asamblat manual, avand carcasa de aluminiu in mai multe variante de culoare si un maner elegant si practic, din piele.

Compatibil cu Apple Airplay, Beolit 12 iti permite sa asculti muzica direct de pe iPhone sau iPad, prin conexiune wireless. In plus, are prevazut si un plug de dimensiuni universale, care iti ofera posibilitatea de a-l folosi cu orice alt tip de dispozitiv.

Una din proprietatile inovative ale sistemului audio este faptul ca poate fi controlat wireless, de mai multe dispozitive, in acelasi timp. La ce foloseste? Gandeste-te la o petrecere, in care toti prietenii tai pot fi DJ. Tot ce trebuie sa faca este sa acceseze o aplicatie online de pe iPhone si sa isi "rezerve" urmatoarea melodie.

Bateria reincarcabila are autonomie de opt ore, dar sistemul audio functioneaza si conectat direct la priza. Are o greutate de doar 2,8 kg, iar manerul din piele iti permite sa il muti oriunde, cu usurinta.

Sistemele audio Beolit 12 pot fi achizitionate de la reprezentanta Bang&Olufsen din Romania, iar pretul porneste de la 3.400 de lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sistem audio Beolit 12, #pret Beolit 12, #caracteristici Beolit 12 , #Gadgeturi IT