Lasa-ti iPad-ul sa se ridice in picioare si sa fie ascultat!

Sambata, 01 Septembrie 2012, ora 00:00
1778 citiri
Lasa-ti iPad-ul sa se ridice in picioare si sa fie ascultat!

Noul sistem audio BeoPlay A3 ofera o experienta unica in materie de sunet de calitate. Cu ajutorul design-ului inteligent si a accelerometrului incorporat, garanteaza ca va tine pasul cu fiecare miscare si adauga un sunet de o calitate superioara.

Indiferent daca vrei sa asculti muzica ta preferata, sa vizionezi un film sau sa participi la o conferinta cu prietenii tai prin intermediul aplicatiei FaceTime, sistemul BeoPlay A3 iti ofera un sunet care creeaza dependenta.

Responsabila pentru aceasta dependenta este tehnologia numita Adaptive Stereo Orientation dezvoltata de Bang & Olufsen.

Senzorul de miscare incorporat in BeoPlay A3 recunoaste pozitia echipamentului si ajuta sa ofere cea mai buna experienta audio in functie de orientare. Woofer-ul omnidirectional de 2" ofera un bas puternic si surprinzator, care coboara pana la 60Hz. Tweetere de 0,5" sunt pozitionate in celalalte trei colturi.

In functie de orientare (landscape sau portret), BeoPlay A3 activeaza doua difuzoare astfel incat vei fi intampinat intotdeauna cu o experienta stereo de calitate.

Designul simplu si inselator al sistemului BeoPlay A3 creat de designer-ul danez Steffen Schmelling, ascunde tot in spatele carcasei negre cu rama de aluminiu. Dupa conectarea iPad-ului (1,2 sau 3), este gata pentru a-ti oferi un sunet stereo de calitate oriunde doresti sa-l iei.

BeoPlay A3 foloseste unghiuri ingenios calculate, pentru a-ti permite sa te bucuri pe deplin de farmecul portabilitatii unui iPad.

Este usor de manevrat fie daca vrei sa te asezi confortabil la birou, fie sa te intinzi in pat, iar colturile rotunjite sunt placute nu numai atingerii dar si ochiului.

Cu o greutate de numai 1,5 kilograme, BeoPlay A3 este conceput sa-ti transforme colectia de muzica proprie intr-o colectie de muzica "la purtator". Bateria te ajuta sa asculti muzica preferata timp de 5 ore fara sa mai fi nevoit sa o incarci.

Momentan BeoPlay A3 este disponibil doar in varianta negru. El costa 2.800 de lei si este disponibil in magazinul Bang & Olufsen Romania din incinta Hotel JW Marriott.

Tiberiu Argint

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sistem audio BeoPlay A3, #boxe ipad, #sistem audio iPad , #Gadgeturi IT