Logitech UE Air Speaker, sistem audio pentru iPhone si iPad

Marti, 27 Martie 2012, ora 18:31
1946 citiri
Logitech UE Air Speaker, sistem audio pentru iPhone si iPad

Logitech a lansat sistemul audio Logitech UE Air Speaker ce dispune de tehnologia Apple AirPlay. Acum poti reda muzica necomprimata din iTunes sau de pe iPhone, iPad sau iPod touch. Acestea se conecteaza prin reteaua Wi-Fi de acasa la boxa Logitech UE care ofera un sunet audio de inalta calitate, amplificat de doua difuzoare.

"In ziua de astazi exista o noua generatie de iubitori de muzica ale caror iPad-uri si iPhone-uri se afla in centrul atentiei lor auditive," a declarat Rory Dooley, senior vice president al departamentulului de muzica in cadrul Logitech.

"Noi am creat sistemul audio Logitech UE Air pentru a oferi pasionatilor de muzica o experienta audio de calitate care combina un streaming fara intreruperi cu un sunet fantastic. Beneficiind de un design elegant si modern, de setari simple, dar si de un sunet excelent, Logitech UE Air arata si suna fenomenal in orice incapere."

Curbele subtile ale boxei si finisajul negru confera o nota distincta in orice incapere, in timp ce acustica ajustata la orice circumstanta emite un sunet stereo detaliat.

Instalarea este simpla: ataseaza iPad-ul, iPhone-ul sau iPod-ul touch la sistemul audio, urmeaza instructiunile pentru a descarca aplicatia Logitech UE Air, tasteaza parola retelei de Wi-Fi si sistemul este gata de utilizat.

Dupa acest process de instalare, orice model iPhone 4s, iPhone 4, iPhone 3GS, iPod touch (generatia 2, 3, 4), iPad, iPad 2, sau iPad (generatia a treia) cu iOS 4.2 sau mai noua, sau orice Mac sau PC din reteaua ta cu iTunes 10.1 sau o versiune mai noua se va conecta automat.

In plus, cu Apple Dock Connector, iti poti incarca iPad-ul, iPhone-ul sau iPod touch in timp ce asculti muzica.

Logitech UE Air Speaker a fost numit International CES Innovations 2012 Design and Engineering Awards Honoree la categoria Wireless Handset Accesories.

Sistemul audio Logitech UE Air Speaker va fi disponibil la inceputul lunii aprilie in Europa la un pret de 349,99 Euro.

#Logitech sistem audio, #Logitec sistem audio iPhone, #Logitech sistem audio iPad, #accesorii iphone, #accesorii ipad , #Gadgeturi IT