Motorola Corvair-un hibrid de tableta si telecomanda

Marti, 08 Noiembrie 2011, ora 15:10
1114 citiri
Motorola Corvair-un hibrid de tableta si telecomanda

Corvair, cel mai nou produs de la Motorola, este un proiect despre care nu se stiu prea multe lucruri in prezent, dar care ar putea acea succes pe piata. Corvair detine importante caracteristici tehnice si functionalitati care il disting de restul produselor de pe piata.

Ceea ce face din Corvair un produs unic este faptul ca are o dubla functionalitate: tableta si telecomanda, cu dotari hardware si software noi la nivelul electronicelor de consum, scrie Web News.

Astfel, Motorola Corvair poate fi folosita ca tableta dar si ca telecomanda pentru diverse dispozitive.

Motorola Corvair detine posibilitati de interactiune cu diferite tipuri de televizoare, foloseste sistemul Android 2.3 Gingerbread, dispune de un ecran cu diagonala de 6 inci dar si de un sistem de comunicare cu infrarosu.

O caractersitica deosebita o reprezinta si un control mai rafinat comparativ cu telecomanda traditionala, pentru a alege canalele TV preferate, consultarea programelor disponibile, modificarea rezolutiei.

In prezent, nu exista detalii suplimentare cu privire la acest produs, care ar putea descoperi un nou segment pe piata de IT.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Motorola Corvair hibrid, #Corvair tableta telecomanda, #caracteristici Motorola Corvair , #Gadgeturi IT