Nintendo a prezentat o versiune mai mare a consolei Nintendo 3DS

Vineri, 22 Iunie 2012, ora 13:16
1302 citiri
Nintendo a prezentat o versiune mai mare a consolei Nintendo 3DS

Compania Nintendo a prezentat o versiune mai mare a concolei Nintendo 3DS, in cadrul unei lansari video online. Nintendo 3DS XL este un gadget cu ecrane situate sus si jos, cu 90% mai mari decat ecranele originale 3DS.

Consola Nintendo 3DS, lansata in martie anul trecut, ofera utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de experienta jocurilor in 3D, fara sa poarte ochelari speciali. Noul dispozitiv 3DS XL va avea un pret de 199,99 de dolari si urmeaza sa fie lansat in Statele Unite ale Americii pe data de 19 august, in aceeasi zi in care jocul New Super Mario Bros. 2 se lanseaza pentru 3DS, potrivit In-Game.

Reggie Fils-Aime, presedintele Nintendo America, a spus ca versiunea marita a dispozitivului 3DS va avea o forma noua si o baterie care depaseste performantele dispozitivului original 3DS. Ecranul de sus va avea 4,88 inci, in timp ce ecranul de jos masoara 4,18 inci, comparativ cu 3,53 inci si 3,02 inci, dimensiunile dispozitivului 3DS. Bateria are o durata de viata cuprinsa intre 3,5 si 6,5 ore, fata de intervalul de trei pana la cinci ore ale modelului 3DS existent.

3DS va iesi pe piata insotit de un card SD de 4GB pentru stocarea continuturilor ce pot fi downloadate de pe eShop-ul Nintendo.

#Nintendo masina jocuri, #masina jocuri Nintendo 3DS, #Nintendo lansare , #Gadgeturi IT