O altfel de tastatura portabila. Incape chiar si in clutch

Sambata, 29 August 2015, ora 00:00
2421 citiri
O altfel de tastatura portabila. Incape chiar si in clutch
Foto: LG Newsroom

LG in sfarsit a dat lovitura. Rolly, noua tastatura Bluetooth creata de compania sud-coreeana este un produs universal destinat tabletelor si smartphone-urilor, iar designul ei ingenios te ajuta sa o porti cu lejeritate oriunde ai merge.

Rolly poate sa te insoteasca in timpul iesirilor in oras, in concedii sau chiar in moliciunea patului, daca ai de gand sa petreci o buna parte din zi lenevind, arata revista Aquire Magazine.

Rolly se poate rula rapid, capatand forma unui penar de mici dimensiuni. Astfel rulata, tastatura poate intra lejer in buzunarul unui sacou sau intr-o poseta.

Foto: LG Newsroom

Tastatura este alimentata de o singura baterie AAA, timp de 3 luni nefiind nevoie sa ii schimb sursa de alimentare, dau asigurari specialistii companiei.

Conexiunea cu tableta sau smartphone-ul tau se face prin Bluetooth 3.0, iar designul tabletei este atragator prin contrastul dat de tastele usoare din silicon.

Foto: LG Newsroom

Tableta are un invelis din policarbonat si plastic ABS, elemente care o fac sa fie rezistenta la socuri.

Mai mult, tastatura se poate conecta la doua dispozitive mobile diferite, trecerea de la unul la celalalt facandu-se printr-o simpla apasare de tasta. In felul acesta poti efectua mult mai multe operatiuni in timp util.

Foto: LG Newsroom

"Scopul nostru a fost sa cream un dispozitiv care sa creasca valoarea tabletelor si smartphone-urilor LG, in acelasi timp oferind si o varianta de design inca neexplorata", a explicat Seo Young-jae, vicepresedinte LG Electronics.

Originala tastatura va fi pusa in vanzare in Statele Unite, incepand cu luna septembrie, urmand ca din noiembrie sa fie introdusa si pe pietele din Europa.

M.J.

#tastatura tablete LG, #tastatura rulabila, #tastatura Rolly LG, #gadget smartphone , #Gadgeturi IT