Panasonic a lansat tableta 4K. Te tenteaza?

Sambata, 21 Decembrie 2013, ora 00:00
3082 citiri
Panasonic a lansat tableta 4K. Te tenteaza?
Foto: Luxuo

Panasonic a lansat prima tableta cu display 4K Ultra HD de 20 de inci, o tableta serioasa, atat ca design cat si ca elemente tehnice. Un astfel de gadget pare creat special pentru tine: e un mix bun intre tableta, notebook si PC.

Toughpad 4K UT-MB5 face iPad Air sa para ca un televizor alb-negru, atat de clara este imaginea pe aceasta tableta, apreciaza jurnalistii Luxuo.

Pe langa imaginea cu o claritate deosebit de buna, tableta iti ofera inca un avantaj: o poti folosi si cu un stilou special, sensibil la peste 2000 de niveluri de presiune, fiind astfel perfect pentru schite cu mana libera si ilustratii.

Toughpad de la Panasonic are un procesor Intel Haswell de ultima generatie si vine "echipat" cu Windows 8.1, ceea ce il face tot atat de puternic ca si un notebook.

Pe langa elementele tehnice, creatorii tabletei au acordat o atentie foarte mare designului si detaliilor, in general. Panasonic a ales o carcasa dintr-un aliaj de magneziu, tocmai pentru ca este un material rezistent si usor, ce rezista la caderi de pana la 75 de centimetri.

La interior, tableta vine cu 8GB de RAM si SSD Capacitate 256 GB. Tableta are o latime de 46,5 de centimetri si o inaltime de 33 de centimetri, cantarind 2,4 kilograme, cu doar 200 de grame mai grea decat MacBook Pro-ul de 15 inci.

Cei de la Panasonic si-au dat seama ca aceasta va fi o tableta mai dificil de transportat, asa ca i-au creat si un sistem de andocare, astfel incat sa o poti folosi ca si desktop. Totusi, cand ai nevoie de mobilitate, iti garanteaza cel putin doua ore de functionare inainte sa o bagi din nou in priza.

Toughpad 4K UT-MB5 va intra in magazinele din Statele Unite in ianuarie si va costa 6.000 de dolari. Contactati de Business24, oficialii Panasonic nu au oferit inca o estimare pentru Europa, pana la ora publicarii acestui material.

#Panasonic Olympus, #tableta 4K, #noua tableta Panasonic , #Gadgeturi IT