Pastreaza iPhone-ul mereu langa tine, fara prea mult efort

Sambata, 13 Octombrie 2012, ora 00:00
2261 citiri
Pastreaza iPhone-ul mereu langa tine, fara prea mult efort
Foto: maclife.com

Un sistem de alarma care sa te anunte cand ti-ai uitat telefonul undeva ar putea fi solutia pentru tine, in cazul in care te bazezi pe iPhone in tot ceea ce faci zi de zi.

Mai mult, daca acest sistem poate genera o blocare automata a telefonului cand te indepartezi prea tare de el, atunci vei fi mult mai linistit, pentru ca datele stocate in iPhone sunt in siguranta, chiar si in cazul unui furt.

BungeeAir are o abordare inteligenta si simpla, bazata pe tehnologia wireless ce nu consuma foarte multa energie si care creeaza instant o legatura intre telefonul tau si o cheie compacta, astfel incat niciodata ele sa nu se indeparteze prea tare. Odata separate cele doua elemente, sistemul iti va reaminti cand esti prea departe de telefonul tau.

Foto: gadgetreview.com

Tot ce trebuie sa faci este sa pui telefonul in husa speciala si sa iti atasezi dispozitivul BungeeAir de chei, de geanta sau in buzunar si el va transmite un semnal sonor daca iti lasi telefonul undeva, inainte sa te indepartezi prea tare.

Exista si o aplicatie care iti permite sa gasesti dispozitivul si restul cheilor, in cazul in care nu mai stii unde le-ai lasat.

In momentul in care te indepartezi de telefonul tau, ecranul iPhone-ului de blocheaza automat si transmite o alerta terminalului BungeeAir. Terminalul emite un sunet si o vibratie care iti reaminteste ca distanta de securitate a fost atinsa si ca telefonul tau a ramas "in urma".

Foto: streetwise.com

Poti sa opresti alerta, in momentul in care ai reperat telefonul, dar poti regla si distanta la care sistemul considera ca te-ai indepartat prea tare de telefon, astfel incat el sa nu devina o povara pentru tine.

BungeeAir™ Power Wireless Security Tether for iPhone costa 79 de dolari si poate fi comandat de pe site-ul producatorului Kensington.

#iPhone pierdut, #telecomanda iPhone, #dispozitiv distanta iPhone , #Gadgeturi IT