Pentru aventurierul din tine: Primul binoclu care inregistreaza clipuri 3D

Sambata, 07 Aprilie 2012, ora 00:00
3974 citiri
Pentru aventurierul din tine: Primul binoclu care inregistreaza clipuri 3D

Sony DEV-5 este primul binoclu care poate inregistra clipuri video HD in format 2D sau 3D si cu ajutorul caruia poti captura imagini inedite, care exprima perfect pasiunea ta pentru aventura.

Imagineaza-ti cum ar fi sa filmezi propriul tau documentar 3D, in timpul excursiilor tale in padurea Amazoniana sau chiar si in muntii Carpati. Sony DEV-5 se afla inca in stadiul de prototip, insa odata intrat pe piata, nu trebuie sa-l ratezi.

Aparatul dispune de senzor CMOS Exmor R, stabilizator de imagine optic (OIS), zoom optic si digital de pana la 20x, autofocalizare, GPS si doua vizoare electronice.

Senzorul CMOS Exmor R cu iluminare din spate de tip 1/4 (4,5 mm) x2 permite fotografierea cu pana la 7,1 megapixeli. De asemnea, DEV-5 are cel mai nou procesor de imagine de la Sony BIONZ si doua obiective G cu diafragma F1,8 - F3,4 care permit un zoom optic de 10x si zoom digital de 20x in cazul inregistrarilor video.

Stabilizatorul optic de imagine CyberShot reduce efectele tremurului mainii pentru imagini mai clare si mai stabile la setari mai mari ale zoomului, astfel ca este ideal pentru a surprinde subiectul aflat la mare distanta sau in miscare, iar focalizarea automata mentine subiectul clar.

Sony Dev-5 are capacitatea de a inregistra 2D (50i, 60i, or 60p) si 3D HD, iar clipurile video pot fi vizualizate direct pe un dispozitiv de redare extern prin portul HDMI pe care il detine. In cazul in care utilizatorul nu detine un dispozitiv de redare 3D, clipurile 3D pot fi vizualizate 2D.

Dispozitivul GPS geolocalizeaza inregistrarile pe care le face utilizatorul, care pot fi redate ulterior pe o harta cu ajutorul unui software special.

Alte caracteristici ale Sony DEV-5 includ ocularele reglabile, focalizarea manuala, microfon incorporat sau compatibilitatea cu Memory Stick PRO Duo si SD / SDHC / SDXC.

#binoclu Sony, #binoclu inregistrare HD Sony, #aparat Sony HD, #Sony 3D inregistrare, #gadget sony , #Gadgeturi IT