Philips lanseaza seria 7000 Smart TV LED pe piata romaneasca

Miercuri, 18 Iulie 2012, ora 17:37
2760 citiri
Philips lanseaza seria 7000 Smart TV LED pe piata romaneasca

Philips a lansat, miercuri, pe piata romaneasca, seria 7000 Smart TV LED, televizoare premium care ofera o calitate superioara a imaginii in format 2D si 3D, rezolutie full HD si acces la magazinele online de filme si continut media. Preturile la care sunt comercializate noile modele incep de la 6.399,99 lei.

Potrivit lui Sebastian de Lazzero, senior marketing specialist la TP Vision Romania si South Balkans, modelul va fi comercializat exclusiv prin eMAG datorita faptului ca acesta este lider de piata si, conform Google, peste 2,7 milioane de vizitatori ajung pe site-ul magazinului.

Noile televizoare Philips ofera servicii Catch-up TV, integreaza tehnologia Wi-Fi si pot fi controlate prin smartphone, tableta sau tastatura.

In plus, noua gama Philips este capabila sa furnizeze imagini 3D. Seria 7000 foloseste tehnologia ochelarilor cu obturator activ. Toate modelele acestei serii beneficiaza de conversie din 2D in 3D, adaugand profunzime tridimensionala oricarui continut 2D in timp real. Perceptia continutului 3D variaza de la utilizator la utilizator, astfel ca Philips ofera posibilitatea personalizarii profunzimii 3D in functie de preferinte.

De asemenea, noile Smart TV-uri dispun si de o aplicatie care permite utilizatorilor sa transmita continut video, audio sau foto de pe dispozitive compatibile direct pe ecranul televizorului. Consumatorii au posibilitatea de a naviga pe internet, de a accesa contra cost magazine video online sau de a comuta vizualizarea unui program TV pe iPAD.

Noile televizoare sunt dotate cu sistemul Ambilight Spectra, pozitionat pe doua laturi ale Smart TV-ului, si care este upgradat cu un halou luminos mai vizibil, oferind un spectru mai mare de nuante. Televizoarele ajusteaza automat culoarea si intensitatea haloului luminos, pentru a se completa cu imaginea de pe ecran.

Ambilight dispune si de o functie de adaptare la culoarea peretelui pe care este pozitionat televizorul.

Smart TV LED Philips din seria 7000 include si tehnologia Soundstage, dezvoltata in scopul de a oferi o calitate foarte buna a sunetului.

Televizoarele Philips din seria 7000 includ procesoare dual core si beneficiaza de 800Hz Perfect Motion Rate. Aceasta permite vizionarea filmelor cu imagini care se succed rapid, pline de miscare si actiune intensa.

Telecomanda are dubla fata, tastatura clasica si tastatura qwerty si include un senzor care detecteaza ce tastatura este orientata in sus (pentru a putea dezactiva restul butoanelor, evitand astfel comenzile accidentale). Functioneaza pe unde radio si actioneaza chiar si atunci cand nu este indreptata in directia dispozitivului.

#7000 Smart TV LED, #Philips televizor lansare Romania, #Philips lansari piata romaneasca, #televizoare Philips eMag , #Gadgeturi IT