PlayStation Vita, un esec. Sony: Ne cerem scuze!

Miercuri, 21 Decembrie 2011, ora 12:32
1811 citiri
PlayStation Vita, un esec. Sony: Ne cerem scuze!

Consola PlayStation Vita a atras mii de plangeri din partea utilizatorilor japonezi, la doar cateva zile dupa lansarea oficiala a dispozitivului. Sony isi cere scuze oficial si ofera variante de reparare "de acasa" pentru problemele cu touchscreen-ul, problemele de pornire, blocajele tehnice constante si problemele de conectare WiFi.

Sony ofera, de asemenea un update pe care utilizatorii trebuie sa il instaleze, daca doresc sa navigheze pe internet cu ajutorul dispozitivului, informeaza BBC.

PlayStation Vita a fost pus in vanzare in Japonia in acest weekend si de atunci, un numar mare de disfunctionalitati izbitor de asemanatoare au fost postate atat pe Twitter cat si pe Youtube, potrivit Digital Trends.

Rapoartele locale arata ca au fost vandute peste 321,400 de unitati in doar doua zile, scrie All Things D.

Numarul mare de plangeri la adresa consolei au stirbit deja o mare parte din stralucirea evenimentului de lansare, asa ca Sony a hotarat sa transmita o declaratie oficiala pe site-ul PlayStation prin care isi cere scuze de la clientii sai.

"In acest moment, centrul nostru de informatii cu privire la Play Station Vita, dar si serviciul nostru de relatii cu clientii este extrem de solicitat. Ne cerem scuze daca nu veti reusi sa va conectati imediat", se arata in comunicatul companiei.

"Unele probleme privind PlayStation Vita pot fi rezolvate foarte simplu chiar de catre posesorii dispozitivului", spun oficialii Sony, in comunicatul care include o lista de intrebari si raspunsuri pentru diferite probleme care ar putea sa apara, inclusiv in cazul in care consola refuza sa porneasca.

Sony nu este primul producator de console care are aceste probleme. Microsoft, de asemenea, a avut una dintre cele mai mari probleme in acest sens, cu prima sa varianta de Xbox 360, insa compania a depasit situatia iar sistemul este acum unul cu cele mai mari vanzari din lume.

#PlayStation Vita plangeri, #Soni scuze PlayStation Vita, #esec PlayStation Vita , #Gadgeturi IT