Poarta un inel elegant care se transforma in casca Bluetooth

Sambata, 06 Iulie 2013, ora 00:00
5536 citiri
Poarta un inel elegant care se transforma in casca Bluetooth
Foto: Bluetooth O.R.B.

Casca Bluetooth nu mai este doar un obiect util, ci devine, incetul cu incetul, un accesoriu functional. Compania O.R.B. a prezentat recent un proiect ce urmeaza sa intre pe piata: inelul care se transforma dintr-o miscare in casca Bluetooth, pe care il poti decora chiar si cu pietre pretioase.

Imagineaza-ti cat de usor si elegant este sa porti un inel care vibreaza cand primesti un apel sau o alarma, pe care sa il indepartezi cu usurinta de pe deget, sa il asezi pe ureche si sa il pui inapoi cand ai terminat discutia.

In plus, bluetooth-ul va veni cu un buretel moale, pentru ca tu sa-l poti purta chiar daca ai degetul mai subtire decat circumferinta inelului-bluetooth, iar purtarea lui sa iti fie cat mai confortabila.

Inelul te anunta cand ai un apel, un mesaj sau chiar o alarma de tip "reminder". Arunci o privire pe mana si citesti mesajul orizontal, iar pentru a raspunde la apel rasucesti inelul si il pui pe ureche.

Ca sa respingi un apel sau sa anulezi o alarma exista un buton pe care poti apasa, iar pentru a pune telefonul pe "silentios" trebuie doar sa atingi ecranul.

Bluetooth-ul O.R.B. va fi disponibil in doua versiuni: Standrd si Deluxe, diferenta fiind ca varianta Deluxe are diplay OLED, cu ajutorul caruia poti vedea cine te suna, ai calendar si posibilitatea de a scrie mesaje text prin sistemul "voice-to-text".

Varianta standard costa 129 de dolari, iar cea Deluxe va costa 175 de dolari, pretul urmand sa creasca, daca alegi sa il accesorizezi cu pietre pretioase, scrie Extravaganzi.

Foto: trendshow.net

Producatorul O.R.B. nu a anuntat inca de cand vei putea cumpara acest dispozitiv, dar te invita sa-l urmaresti, pentru a fi anuntat personal in legatura cu momentul si magazinele in care il vei gasi.

Foto: extravaganzi.com

#Bluetooth inel, #Bluetooth pietre pretioase, #casca Bluetooth inel ORB , #Gadgeturi IT