Pune-ti tableta pe un piedestal. Isi va lua singura energie

Sambata, 25 August 2012, ora 00:00
2017 citiri
Pune-ti tableta pe un piedestal. Isi va lua singura energie

Incarcatorul pentru tableta poate fi un obiect decorativ extrem de elegant, pe biroul tau. LaunchPort System a fost creat in acest scop, cu mult stil si ingeniozitate si include atat piedestalul, cat si carcasa speciala.

Datorita tehnologiilor create de inginerii de la Strut, gadgetul tau se va putea incarca in sistem wireless atunci cand este asezat pe piedestal, fara a avea nevoie de vreun cablu.

Piedestalul LaunchPort este realizat din otel inoxidabil, acoperit cu un strat triplu de crom. Piedestalul are forma sferica si este creat cu tehnologii speciale, astfel incat sa isi pastreze si frumusetea si luciul pentru timp indelungat.

Standurile sunt disponibile in trei variante - alb lucios, negru mat si crom. Daca doresti, poti adauga gravuri si alte finisaje speciale, compania punand la dispozitie aceasta optiune pentru clientii sai.

Carcasele pentru iPad sunt disponibile in mai multe nuante si finisaje, inclusiv negru-fibra de carbon, imprimeu de leopard, roz, lemn de nuc sau alb perlat. In afara de acestea, exista si cateva variante pentru comenzi speciale, precum bronz antichizat si titaniu albit.

Strut LaunchPort System poate fi cumparat incepand cu finalul acestei luni de pe site-ul companiei, livrarile urmand sa poata fi facute in intreaga lume.

Pretul acestui sistem este de 1.250 de dolari: 1.000 de dolari costa piedestalul si 250 de dolari, carcasa.

Compania Strut este specializata in crearea de bijuterii de colectii, accesorii pentru automobile de lux si jante speciale. LaunchPort este primul produs realizat pentru industria de mobile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sistem LaunchPort, #incarcare wireless tablete , #Gadgeturi IT