Ramai des fara baterie la iPhone? Incearca o geanta cu incarcator

Sambata, 04 August 2012, ora 00:00
2198 citiri
Ramai des fara baterie la iPhone? Incearca o geanta cu incarcator

Gentile cu incarcator pot fi solutia perfecta pentru calatoriile lungi, fie ca sunt facute in interes personal sau de afaceri. Gentile "powerbag" includ o baterie care te ajuta sa iti incarci orice fel de gadget, fie ca e vorba de smartphone, tableta ori e-reader.

Astfel, chiar daca esti pe drum, nu trebuie sa iti faci griji ca vei ramane fara baterie la smartphone, mai ales atunci cand trebuie sa iti folosesti telefonul intens. Business24 iti prezinta cateva astfel de genti cu incarcator, care pot fi cumparate de pe Amazon.

Servieta troller - Powerbag Wheeled Brief Case

Aceasta servieta este destul de incapatoare pentru toate gadgeturile tale, inclusiv un laptop de 15 inci. Bateria cu care este dotat trollerul permite incarcarea de pana la patru ori a unui smartphone. Atunci cand aceasta este goala, tot ce trebuie sa faci e sa o conectezi la o priza.

In interior, exista o serie de buzunare speciale, cu diversi conectori, pentru a-ti satisface toate nevoile. Astfel, fie ca e vorba de un device cu incarcare prin USB, micro USB ori mini USB, sau de un dispozitiv Apple, nu trebuie sa iti faci probleme.

Pretul de vanzare al unei astfel de serviete este de 214 dolari.

Geanta cu incarcator pentru tablete - Powerbag Tablet Messenger

Pentru cei care prefera sa lase laptopul acasa, sau au renuntat deja la acesta in favoarea mult mai stilatelor tablete, aceasta servieta este perfecta. La fel ca si in cazul trollerului, servieta pentru tablete are o baterie puternica, care asigura incarcarea a pana la patru dispozitive deodata.

Fie ca ai o tableta iPad, Samsung, un e-reader Kindle ori Nook, sau un smartphone, aceasta servieta cu incarcator nu te va dezamagi.

O astfel de geanta cu incarcator poate fi cumparata cu 75 de dolari.

Incarcatoare portabile - myCharge Portable Power Bank

Pentru cei care nu doresc insa sa isi cumpere inca o servieta, dar isi doresc totusi sa isi poata incarca dispozitivele electronice intr-un mod elegant atunci cand sunt plecati, exista si varianta incarcatoarelor portabile. Acestea pot fi alimentate de la priza, iar apoi introduse in orice fel de geanta, ele ocupand putin spatiu.

Pretul unui astfel de powerbank variaza in functie de capacitatea bateriei, preturile pornind de la 16 dolari si ajungand pana la 33 de dolari. La fel ca si in cazurile de mai sus, ele vin cu toate cablurile de care ai nevoie, fie ca ai ramas fara baterie la smartphone, tableta sau un alt gadget.

#geanta incarcator, #geanta powerbag, #geanta charger , #Gadgeturi IT