Recursul Samsung a esuat: Galaxy Tab, interzisa in continuare in SUA

Marti, 03 Iulie 2012, ora 11:14
1251 citiri
Recursul Samsung a esuat: Galaxy Tab, interzisa in continuare in SUA

Samsung nu a avut nici un succes cu recursul sau prin care a contestat ordinul judecatoresc legat de interzicerea vanzarii dispozitivelor Galaxy Tab 10.1 in Statele Unite ale Americii saptamana trecuta.

Judecatorul Lucy Koh a respins o cerere pentru a pune ordinul judecatoresc in asteptare pana la constituirea unui recurs, ca raspuns la decizia de a respecta cererea Apple privind interzicerea comercializarii. Apple considera ca tableta Samsung incalca brevetele implicate in realizarea dispozitivelor care ruleaza iOS, potrivit The Next Web.

Samsung ramane intr-o pozitie incerta dupa cea mai recenta decizie a judecatorului Lucy Koh. Razboiul brevetelor din Apple si Samsung a dus la interzicerea vanzarii tabletelor Samsung in mai multe tari.

Compania a trebuit sa opreasca vanzarile Galaxy Tab 10.1 in Australia si Germania si Coreea. Firma coreeana a fost fortata astfel sa lanseze pe piata o versiune modificata Galaxy Tab 10.1N. Apple a incercat sa interzica si vanzarea acestui produs, insa un tribunal german a decis ca Samsung poate sa comercializeze dispozitivul.

#tableta Samsung Galaxy Tab, #comercializare tableta Samsung SUA, #proces apple samsung, #Samsung comercializare tableta SUA, #ordin judecatoresc Samsung tableta , #Gadgeturi IT