Renunta la casca bluetooth: Ferrari a lansat colectia by Logic3

Sambata, 11 August 2012, ora 00:00
2614 citiri
Renunta la casca bluetooth: Ferrari a lansat colectia by Logic3

Ferrari a lansat in Romania o noua colectie audio, Ferrari by Logic3, alcatuita din casti sport, dar si casti de lux, astfel incat tu sa poti alege o varianta potrivita stilului pe care il agreezi. Ele au fost create pentru iOS, dar functioneaza perfect si pe alte dispozitive, spun reprezentantii Ferrari.

Castile au fost prezentate cu mare succes la CES 2012 si sunt castigatoare ale premiului pentru design la iLounge Best of Show.

"Este o onoare sa avem in portofoliu astfel de produse. Sunt sigura ca fanii brandului Ferrari vor fi bucurosi sa gaseasca produsele si in Romania si ca vor aprecia calitatea deosebita si designul unic. Sunt sigura ca vor deveni produse de succes si ca aceasta colectie va fi inceputul unei povesti frumoase intre consumatorii romani si produsele Ferrari by Logic 3", a declarat Andrea Perrone, Senior Vice President Brand Ferrari pentru Business24.

Daca vrei sa renunti la vechea casca prin Bluetooth la care vorbesti oricum foarte des la volan, poti alege varianta de lux, Ferrari Cavallinio, influentata de masinile Ferrari GT.

Castile au materiale si texturi premium dar si finisaje de lux.

Cavallinio sunt acoperite cu piele de cea mai buna calitate pentru confortul tau, iar boxele au fost create din materiale care respira, pentru ca pielea nu fie afectata la contactul prelungit cu boxele de urechi.

Castile din gama Ferrari Cavallinio au un speaker de 40 de milimetri, dispun de tehnologia Active Noise Cancellation (ANC) si au fost construite pentru a se adapta oricarui smartphone. Daca ai un dispozitiv Apple, vei primi o telecomada cu trei butoane si microfon, iar in cazul in care ai Android, Windows sau Blackberry, telecomanda va avea doar un buton si un microfon.

Ele sunt disponibile in formatul T250, negru sau bronz, si costa 371 de dolari cu TVA inclus. Mai exista si modelele T150 si d T150i cu tehnologie pentru izolarea zgomotului si TFAT, disponibile in negru si bronz. Ele costa 247 de dolari cu TVA inclus. Apoi, mai sunt modelele G150 si G150i cu tehnologie pentru izolarea zgomotelor TFAT. G150 si G150i sunt disponibile in negru si alb, la un pret de 210 de dolari, TVA inclus.

Poti cumpara deja din luna august aceste casti de pe site-ul Ferrari, insa, in ceea ce priveste magazinele fizice din Romania, asteptam vesti pe viitor de la Ferrari si Logic3.

"Suntem momentan in negocieri cu marea majoritate a magazinelor de specialitate printre care putem enumera: Orange, Altex, Flanco si magazinul dedicat Ferrari Store", ne-au spus oficialii Asbis, distribuitori autorizati Logic3 in Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#casti Ferrari, #lansare Ferrari Logic3 Romania, #casti audio piele, #casca bluetooth telefon , #Gadgeturi IT