RIM lanseaza o noua tableta PlayBook cu SIM

Vineri, 03 August 2012, ora 10:24
1943 citiri
RIM lanseaza o noua tableta PlayBook cu SIM

Compania Research in Motion (RIM) va lansa o noua tableta PlayBook ce are incorporat un sistem pentru retele de telefonie mobila, element care lipseste din structura modelelor initiale.

Oficialii RIM au anuntat ca vor lansa tableta in Canada, saptamana viitoare, urmand ca lunile viitoare sa ajunga si pe pietele din Statele Unite ale Americii, Europa, Africa de Sud si America Latina, potrivit Reuters.

Tableta PlayBook, lansata in urma cu mai mult de un an, este primul produs al RIM cu sistem de operare QNX, pe care compania canadiana l-a adaptat pentru noua generatie de telefoane BlackBerry.

Compania a fost criticata pentru ca tabletei PlayBook ii lipsesc o serie de trasaturi fundamentale, precum e-mail-ul.

Noua tableta va functiona pe cele mai moderne retele LTE 4G, care ofera o viteza mare de descarcare a datelor. Tableta va avea 32 GB de memorie.

RIM nu a prezentat informatii despre pretul produsului.

La sfarsitul lunii iulie, oficialii RIM au anuntat ca urmatoarele dispozitive BlackBerry vor fi lansate la inceputul anului 2013. RIM a raportat pierderi de 192 de milioane de dolari pentru primul trimestru fiscal al acestui an, incheiat in iunie 2012. Veniturile companiei au scazut cu 43%, pana la 2,81 miliarde de dolari.

RIM amana lansarea de noi telefoane: Vanzarile au cazut dramatic

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#RIM lansare tableta PlayBook, #noua tableta PlayBook, #RIM rezultate financiare 2012 , #Gadgeturi IT