Samsung a pierdut procesul cu Apple in Germania

Vineri, 27 Ianuarie 2012, ora 18:58
1293 citiri
Samsung a pierdut procesul cu Apple in Germania
Apple vs. Samsung

O judecatorie din Germania a decis impotriva Samsung intr-un proces legat de patente intentat Apple. Acesta este ultimul verdict din intense batalie legala dintre cei doi giganti.

Decizia judecatoriei de la Mannheim este legata de trei patente pe care Samsung sustine ca le-a violat producatorul iPhone, conform Reuters.com.

Curtea va lua o decizie asupra celui de-al treilea patent pe 2 martie.

In urma cu trei zile, Apple a pierdut un proces prin care incerca sa interzica tabletele Samsung in Olanda, pe motiv ca incalca drepturile de proprietate pentru iPad.

Apple a intentat proces in instanta companiei Samsung, acuzand-o ca tabletele Galaxy Tab 10.1 sunt copii dupa iPad-ul Apple, insa Curtea de Apel olandeza a respins recursul companiei americane, refuzand sa retraga de pe piata produsele Samsung.

Apple si Samsung s-au dat in judecata pe teme de copyright in peste 12 tari, batalia dandu-se pe sectorul smartphone-urilor si tabletelor.

#apple samsung proces, #Apple iPhone, #patente Samsung Apple, #companii telefoane, #smartphone samsung, #smartphone iphone , #Gadgeturi IT