Samsung Galaxy Nexus se poate vinde in SUA, tableta mai asteapta

Sambata, 07 Iulie 2012, ora 12:23
1985 citiri
Samsung Galaxy Nexus se poate vinde in SUA, tableta mai asteapta

Un tribunal de apel din SUA a ridicat vineri interdictia de vanzare a telefoanelor Galaxy Nexus 7 in SUA, pronuntata saptamana trecuta de un alt tribunal, dar a mentinut interdictia privind vanzarea tabletelor Samsung, informeaza AFP.

Curtea de apel din Washington care a luat aceste doua decizii a dat dreptate Apple in cazul tabletelor si Samsung in cazul telefoanelor. Este vorba insa de o decizie cu caracter temporar, pana cand curtea va primi argumentele Apple.

Curtea a dat grupului american ragaz pana la data de 12 iulie sa raspunda la intrebarile sale, in conditiile in care Apple sustine ca Samsung s-a inspirat din tableta iPad pentru designul tabletei Galaxy Tab 10.1 si din telefonul iPhone pentru Galaxy Nexus.

Samsung estimeaza ca profitul sau operational a crescut cu aproape 80% in trimestrul doi din 2012, datorita majorarii vanzarilor de telefoane mobile inteligente Galaxy. In perioada aprilie-iunie 2012, profitul operational al grupului sud-coreean este estimat intre 6,5-6,9 mii de miliarde de woni (5,7-7,1 miliarde de dolari), o crestere de 79% comparativ cu perioada similara din 2011. Veniturile ar urma sa se situeze intre 46-48 mii de miliarde de woni, un avans de 19% comparativ cu perioada similara din 2011.

#Samsung Galaxy Nexus, #tablete Samsung, #samrtphone Samsung, #piata smartphone SUA , #Gadgeturi IT