Seful Apple vorbeste fara sa cunoasca: N-am testat tableta Microsoft, dar e groaznica

Vineri, 26 Octombrie 2012, ora 14:35
1543 citiri
Seful Apple vorbeste fara sa cunoasca: N-am testat tableta Microsoft, dar e groaznica

Tableta Surface a Microsoft este probabil groaznica, a afirmat directorul general al Apple, Tim Cook, inainte chiar sa testeze dispozitivul rival al iPad-ului produs de Apple.

Microsoft a inceput joi sa livreze primele tablete Surface.

Intrebat despre Surface in timpul conferintei cu analistii organizata pentru prezentarea rezultatelor Apple, Cook a descris produsul ca fiind unul confuz, potrivit portalului AllThings Digital.

"Citim ca este un produs confuz, in buna masura compromis. Unul dintre cele mai dificile aspecte cand proiectezi un produs este sa faci alegeri. Asta am facut noi cu iPad, iar experienta pentru utilizator este incredibila", a spus seful Apple.

Microsoft nu prea a reusit acest lucru cu Surface, sugereaza Cook, iar piata va evidentia situatia.

"Ai putea produce o masina care zboara si pluteste, dar nu cred ca va face niciunul dintre cele doua lucruri foarte bine. Oamenii vor privi la iPad si ofertele concurente si cred ca vor concluziona ca iPad este alegerea mai buna", a afirmat el.

Cuvinte dure pentru prima tableta lansata de un rival, mai ales pe nevazute, scrie AllThingsDigital.

Trebuie notat ca directorul general al Microsoft, Steve Ballmer, a avut o abordare similara in privinta iPhone cand acesta a fost prezentat prima data.

"500 de dolari cu abonament! Am spus ca este cel mai scump telefon din lume si nu este atractiv pentru sectorul de business, pentru ca nu are tastatura care sa-l faca util la trimiterea de emailuri", a afirmat Balmer.

Cinci ani mai tarziu, seful Microsoft inca regreta cuvintele, devenite intre timp un exemplu perfect al criticii lipsite de viziune.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tableta Surface Apple, #reactie Apple lansare tableta Surface, #Microsoft Surface lansare , #Gadgeturi IT