Sisteme de supraveghere video - Alegerea cea mai buna pentru securitate

Marti, 27 Iunie 2017, ora 11:52
2268 citiri
Sisteme de supraveghere video - Alegerea cea mai buna pentru securitate

Siguranta este foarte importanta pentru oricine si de aceea sistemele de supraveghere video au devenit foarte apreciate in ultimii ani de tot mai multi oameni.

Dintre principalele branduri de pe piata fac parte: Dahua, Hikvision, TVT, Aiphone, DSC, Yale, Commax SmartHome & Security, Assa Abloy, U-Smart si HD-View. Ele reprezinta un element-cheie al controlului si sigurantei casei, firmei sau locuintei tale.

Daca vrei sa fii linistit, sa poti controla tot ceea ce se intampla acasa si la birou, poti alege produse de calitate din oferta de echipamente de supraveghere de pe Seku.ro, care prezinta informatii utile si pe pagina lor de Facebook: https://www.facebook.com/secutrade/.

Produsele sunt realizate din materiale de inalta calitate, au preturi accesibile, iar echipamentele de supraveghere vor dura in timp.

In magazinul online sunt comercializate produse ce tin de sistemele de interfonie, alarma, IT&C, detectie incendiu, automatizari, kit-uri de securitate, control acces si pontaj.

Indiferent de alegere, cert este ca astfel de echipamente pot ajuta in prevenirea unor infractiuni de pe domeniul privat: furt de bunuri, patrunderea unui hot, nesupravegherea sau agresarea copiilor de catre persoana angajata ca bona etc.

Firma ofera si cateva tutoriale video prin care poti afla aspecte interesante cu privire la zona de servicii si modul de instalare al unor produse, canalul acestora de youtube fiind foarte util in scop informativ.

Doar prin cateva etape simple de instalare care trebuie parcurse treptat se poate monta un sistem de supraveghere video, o camera analogica sau un interfon exterior audio si astfel poti beneficia de avantajele oferite de acestea, poti vedea direct pe un smartphone inregistrarile camerelor instalate acasa sau la firma ta.

De pe paginile anumitor produse ale magazinului online se poate descarca si un soft DVR Xmeye, pe IOS sau Android, aplicatie compatibila cu majoritatea dispozitivelor.

De asemenea, cei care isi doresc sau vor sa cumpere un produs de la Seku.ro pot citi review-urile lasate de alti clienti sau isi pot exprima parerea cu privire la experienta lor vizavi de astfel de sisteme oferite de producatori.

Un sfat bun pentru a avea o instalare corecta a sistemelor de securitate este sa se apeleze la profesionisti in domeniu, la persoane autorizate in montarea unor astfel de produse.

De exemplu in cazul sistemelor de detectare a incendiilor este foarte important ca sistemul de alarma sa functioneze perfect, rapid, fara intrerupere, timp de multi ani, deoarece doar asa se va putea localiza si preveni un incendiu.

Echipamentul va trebui sa isi indeplineasca foarte repede functia de alarma de incendiu si informare despre o astfel de nenorocire.

Un specialist in domeniu va sti cum sa amplaseze corect senzorii astfel incat sa-i foloseasca la capacitatea lor maxima si sa acopere o suprafata cat mai mare sau o zona activa de detectare a incendiului.

Cei care au o firma autorizata pentru montarea sistemelor de securitate pot achizitiona astfel de echipamente de pe site-ul Seku.ro si pot apoi sa le instaleze la clientii lor.

Produsele sunt prezentate pe magazinul online si astfel pot fi vazute si de clienti, pentru a le oferi posibilitate de a alege chiar ei ceea ce doresc pentru asigurarea sigurantei casei lor.

Echipamentele vor fi livrate destul de rapid la firma sau direct la clientul acesteia, transportul este gratis, iar plata se poate face dupa instalarea si verificarea produsului.

Daca apare vreo nemultumire in legatura cu vreun produs achizitionat, exista posibilitatea ca acesta sa fie returnat in termen de 30 de zile.

Un alt avantaj este si comisionul pe care il poate primi firma pentru clientii pe care ii trimite sa aleaga echipamente de supraveghere de la magazinul online Seku.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sistem supraveghere video, #camere supraveghere , #Gadgeturi IT