Sony SLT α57: Camera foto care te transforma in profesionist

Vineri, 13 Aprilie 2012, ora 00:00
2520 citiri
Sony SLT α57: Camera foto care te transforma in profesionist

Sony lanseaza in Romania noua camera foto SLT α57 cu oglinda semitransparenta, care permite fotografierea rapida cu 12 cadre pe secunda.

Sony SLT α57 este un aparat foto DSLR din gama entry level, care va costa aproximativ 3.399 de lei si care permite inregistrarea video full HD.

Pentru un amator, Sony SLT α57 este aparatul foto potrivit pentru perfectionarea tehnicii, dar si a aspectelor estetice ale fotografiilor realizate.

Noul aparat Sony este o camera ergonomica cu un design elegant, cu senzor de 16,1 megapixeli.

α57 permite fotografierea cu pana la 12 cadre pe secunda in modul "Tele-zoom Continuous Advance Priority AE". Aparatul este perfect pentru cadre apropiate focalizate cu acuratete, chiar si atunci cand subiectul este in miscare.

Amatorii pot obtine portrete profesionale datorita introducerii in premiera pe piata a modului "Auto Portrait Framing". Folosind tehnologia de detectare a fetelor si regula treimilor de compozitie, aparatul foto identifica pozitia subiectului, ajustand imaginea pentru a obtine o fotografie bine incadrata, atat in orientarea verticala (portrait), cat si in cea orizontala (landscape).

Cu ajutorul tehnologiei Pixel Super Resolution, imaginile taiate sau cu zoom pastreaza aceeasi rezolutie. Fotografia originala este salvata impreuna cu cea editata. Acest lucru permite comparatia intre cele doua versiuni, oferind posibilitatea utilizatorilor de a-si imbunatati tehnica.

Noul vizor electronic Tru-Finder permite incadrarea, focalizarea si vizualizarea in timp real a imaginii pentru ajustarea expunerii. Cu o rezolutie de 1440 de puncte si camp de vizualizare 100%, Tru-Finder concureaza cu vizoarele de calitate optica.

Informatia poate fi vizualizata pe Tru-Finder sau pe ecranul LCD Xtra Fine ajustabil de 7,5 cm.

Optiunile "Picture Effects" includ 11 tipuri de efecte cu 15 variatii, oferind o gama generoasa de modificari artistice. Rezultatele pot fi vizualizate in timp real pe ecranul LCD, atat in cazul fotografiilor, cat si in cazul inregistrarilor video.

#Sony SLT 57, #camera foto DSLR Sony, #camera foto profesionista, #camera foto amatori Sony , #Gadgeturi IT