Sony Walkman Z: De la casete la Android

Sambata, 05 Mai 2012, ora 00:00
2209 citiri
Sony Walkman Z: De la casete la Android

Sony a lansat Sony Walkman Z, gadgetul menit sa reinvie nostalgia clasicelor walkman-uri. Daca iti este dor de acele vremuri, poti achizitiona o astfel de jucarie cu Android care nu iti aduce doar muzica de suflet, ci si imaginile sau filmele preferate la indemana, oricand.

Sony Walkman Z a fost creat initial pentru sistemele home cinema Sony si are amplificator digital integrat, care reduce nivelul de zgomot si distorsiunile.

Castile intraauriculare EX si S-Master MX sunt echipate cu tehnologiile speciale Clear Bass, Clear Stereo, DSEE (Digital Sound Enhancement Engine), astfel incat colectia audio favorita se aude mult mai bine.

Acest dispozitiv functioneaza cu sistemul de operare Android, iar printr-o singura atingere a unui buton se lanseaza o aplicatie, care te ajuta sa explorezi colectia favorita de muzica si sa navighezi prin ultimele albume.

Aparatul sorteaza colectia de muzica in functie de 14 canale tematice potrivite momentului zilei sau starii de spirit a ascultatorului.

Sony Walkman Z are modul Wi-Fi incorporat si poate fi conectat direct la milioane de piese online.

Playerul poate fi conectat la orice dispozitiv prin reteaua DLNA si printr-o singura atingere a comenzii "Throw" fisierele audio, video sau imaginile pot fi vizionate direct pe televizor, pe computer sau pe sistemul home audio.

Playerul poate fi conectat la un televizor si prin portul HDMI pentru a viziona filme sau fotografii la rezolutie inalta. Totodata, prin modulul Bluetooth, playerul poate fi conectat la difuzoare, casti, sisteme hi-fi sau la sistemul audio al masinii fara a avea nevoie de cabluri.

Muzica, jocurile, videoclipurile si aplicatiile prind viata pe ecranul LCD de 10,9 cm (4,3") cu reflexie redusa. Timpul scazut de raspuns combinat cu procesorul grafic dual core NVIDIA Tegra de 1 GHz pastreaza imaginile vii, fie ca e vorba de pagini web, filme sau aplicatii.

#Sony Walkman Z, #player muzica Sony, #player Sony Android , #Gadgeturi IT