Surprinde peisajul la 360 de grade, intr-o singura poza

Sambata, 21 Septembrie 2013, ora 00:00
4875 citiri
Surprinde peisajul la 360 de grade, intr-o singura poza
Foto: extravaganzi.com

Intoarce-te din urmatoarea vacanta cu poze spectaculoase, total diferite de ce ai surprins pana acum! In acest weekend iti recomandam camera foto ce captureaza imagini panoramice la 360 de grade, astfel incat cei dragi sa inteleaga exact ce ai vazut tu in jurul tau.

Cu aceasta camera nu vei trai sentimentul de parere de rau ca, oricat de multe poze le-ai arata, ei nu au cum sa isi dea seama ce locuri ai vizitat.

Avand dimensiunile unei telecomenzi de televizor, camera Theta foloseste doua lentile indreptate in directii opuse pentru a captura intreaga zona din jurul tau. Nu trebuie sa-ti faci griji pentru detalii precum focusare, setari ISO sau viteza de capturare a pozelor pentru ca o singura apasare genereaza intreaga imagine.

Foto: extravaganzi.com

Desi nu are un ecran pe care sa vezi poza, poti sincroniza dispozitivul cu orice smartphone sau tableta astfel incat sa poti vedea imaginea imediat pe ecranul lor.

Chiar daca nu a avut inca lansarea oficiala, poti face o precomanda deja pentru camera Theta pe site-ul producatorului. Camera costa 400 de dolari dar nu poate fi livrata inca in afara Statelor Unite, spun oficialii magazinului. Daca ti-o doresti foarte mult, insa, poti gasi o varianta in care sa o aduci acasa sau poate iti planifici chiar urmatoarea vacanta in State si lucrurile devin mult mai simple.

#camera foto 360 grade, #poze 360 grade, #Ricoh Theta camera , #Gadgeturi IT