Televizorul viitorului e mai subtire decat un iPhone 6

Sambata, 25 Aprilie 2015, ora 00:00
3376 citiri
Televizorul viitorului e mai subtire decat un iPhone 6
Foto: BHPhotovideo

Noul LED TV X900C pare mai degraba o imagine plutitoare decat un televizor. Departe de orice imagine clasica a unui televizor plat, Sony X900C isi adjudeca din prima titlul de cel mai subtire televizor din lume, depasind, din acest punct de vedere, chiar si performantele atinse de iPhone 6.

Televizorul viitorului este capabil sa redea imagini 4K Ultra HD cu o calitate ireprosabila a imaginii, contrastului si sunetului, arata revista Aquire.

X900C este capabil sa schimbe modul in care te-ai raportat pana acum la televiziune, ecranul sau Android TV permitand o conectare directa prin Google Cast la orice dispozitiv mobil din casa: smartphone, tableta sau chiar un PC performant.

Din punct de vedere vizual, Sony depaseste orice asteptari, tehnologiile X-Reality Pro Picture si TRILUMINOS, dezvoltate de-a lungul ultimului deceniu, asigurand o claritate, varietate de culori si un contrast dinamic al acestora nemaintalnit pana in prezent.

Sistemul este optimizat pentru a asigura o experienta entertainment completa, astfel ca gamerii pasionati vor fi fericiti sa descopere aplicatia PlayStation Now adaugata LED TV-ului.

Aceasta permite activarea titlurilor disponibile pe consola PS3 si derularea lor prin sistemul DUALSHOCK 4.

Sony X900C va fi disponibil pe piata din vara acestui an, LED TV-ul urmand sa fie realizat la dimensiuni de 55 si 75 de inchi.

#smart TV Sony, #Sony LED TV X900C, #televizor ultima generatie Sony , #Gadgeturi IT