Ti-ar placea ca valizele tale sa vina singure dupa tine prin aeroport?

Sambata, 16 Septembrie 2017, ora 00:00
5958 citiri
Ti-ar placea ca valizele tale sa vina singure dupa tine prin aeroport?
Foto: Indiegogo

O calatorie in interes de afaceri nu este in niciun caz o excursie. Grija de a ajunge la timp la aeroport, securitatea bagajului si alte amanunte legate de programarea intalnirilor, cazare, inchirierea unei masini la destinatie iti pot intinde nervii la maximum.

O parte din aceste riscuri le poti anula chiar tu, printr-o investitie minima si cu efect de durata. Travelmate, trolerul tau fidel de calatorie, este un robot smart mascat sub banala forma a valizei moderne, care te poate urma la pas pe culoarele unui aeroport aglomerat, dupa cum arata site-ul Indiegogo.

Creatorii trolerului inteligent sustin ca acesta este primul robot de companie care se poate comporta precum o valiza autonoma.

Travelmate se conecteaza la o aplicatie de pe telefonul tau mobil si te urmeaza cu fidelitate, lasandu-ti avantajul de a-ti folosi mainile pentru alte operatiuni.

Odata trecut pe sistem autonom, Travelmate se poate misca dupa tine, indiferent ca este asezat in pozitie verticala sau orizontala.

Mai mult, trolerul-robot poate atinge o viteza maxima de 10 km/h, ceea ce il face sa se tina dupa tine si daca esti nevoit sa alergi pe culoarele unui aeroport sau pe peronul unei gari.

Pretul promotional la care se vinde acum trolerul autonom Travelmate este de 399 dolari.

#valiza robot, #gadget businessman, #gadget inteligent, #troler Travelmate , #Gadgeturi IT