Ti-ar trebui un caine de paza? Mai bine ia-ti o drona!

Sambata, 31 Decembrie 2016, ora 00:00
29407 citiri
Ti-ar trebui un caine de paza? Mai bine ia-ti o drona!
Foto: Startuplister

Nu ai sistem de alarma la casa? Poate nici macar nu vei fi nevoit sa instalezi unul. De acum paza locuintelor poate fi lasata si in grija dronelor autonome.

Cardinal, o drona produsa de Cardinal Robotics, indeplineste cu succes rolul de paznic al casei, iar tu o poti comanda la un pret promotional de doar 4.000 de dolari, mentioneaza Luxatic.

Cardinal nu este un simplu gadget pe care sa il folosesti in scopuri distractive, drona fiind creata pentru a asigurara supravegherea de la inaltime a proprietatilor.

Aparatul are o autonomie de zbor de 20 de minute, dupa care revine la portul de incarcare pentru o pauza binemeritata in scopul de a-si reface rezerva de energie.

Camera sa de 14 megapixeli permite efectuarea unor filmari de calitate, iar tehnologia infrarosu adaugata acesteia o face sa fie un paznic vigilent chiar si pe timp de noapte.

Precomenzile pentru prima drona aeriana de paza pot fi facute contra sumei de 4.000 dolari, o oferta extrem de avantajoasa, avand in vedere ca producatorii au anuntat ca va costa 6.000 dolari in magazine.

#drona paza, #drona Cardinal, #sistem paza locuinte, #gadget IT , #Gadgeturi IT