Topul celor mai cool gadgeturi

Marti, 03 Aprilie 2012, ora 08:31
2402 citiri
Topul celor mai cool gadgeturi

Tehnologia avanseaza cu viteza luminii, iar iubitorii de gadgeturi nu pot tine ritmul cu lansarile inventiilor spectaculoase. In consecinta, un top al celor mai interesante device-uri ale saptamanii vine in ajutor.

Display Interactiv 3D

Mintile geniale de la MIT's Medialab au produs o minunatie: ecranul 3D, scrie Mashable.

Este partial transparent, astfel incat poti folosi diferite instrumente virtuale, cu ajutorul mainilor. Creatoarea lui, Jinha Lee, a explicat cum functioneaza:

"Ferestrele sau fisierele sunt percepute intr-un spatiu tridimensional, in spatele ecranului, iar utilizatorul poate aranja aceste ferestre cu ajutorul mainilor".

Medisana VitaDock

La prima vedere, pare jignitor sa numim acest aparat electronic "cantar", insa chiar asta este. Daca te urci pe dispozitivul de 200 de dolari, iti va masura cu precizie greutatea, indicele de masa corporala, procentul de grasime din organism si o alta sumedenie de lucruri folositoare.

In plus, aparatul transmite toate datele via Bluetooth, unei aplicatii care se numeste VitaDock, direct pe iPhone sau iPad.

HTC One

Unul din cele mai interesante smartphone-uri prezentate la Mobile World Conference in Barcelona este HTC "One". Variantele HTC One X, One S si One V tocmai au fost lansate in Europa, in data de 2 aprilie.

One X va fi lansat pe piata americana la inceputul lui iunie, sub denumirea de HTC Evo One, iar zvonurile spun ca HTC One S ar putea fi lansat si mai devreme in SUA, intr-un parteneriat cu T-Mobile, data care se vehiculeaza fiind 22 aprilie.

Razer Star Wars

Pasionatii de jocuri online vor iubi noul Razer Star Wars, o tastatura cu butoane configurabile si dotata cu ecran LCD senzitiv. Tastele de deasupra pot fi adaptate pentru fiecare joc sau aplicatie in parte.

Touchscreen-ul este perfect calibrat si poate fi folosit chiar si pentru vizionarea videoclipurilor pe YouTube, pentru navigare pe Internet, prin intermediul unui browser sau pe post de touchpad.

In concluzie, vorbim despre o tastatura incredibila, cu un design deosebit, bazat pe efecte luminoase. La capitolul dezavantaje, putem aminti lipsa unui buton pentru volum.

5. Display e-Paper flexibil

Am auzit de ecranele e-Paper de ani de zile, iar LG este prima companie care va produce acest gadget. Cel mai spectaculos aspect este ca acest ecran e-ink de sase inci se poate indoi 40 de grade. Chiar daca va fi lansat mai intai pe piata chineza, este posibil sa putem si noi sa ne jucam cu acest dispozitiv inovator, in cateva luni.

#lansari gadgeturi, #lansari tech, #HTC One , #Gadgeturi IT