Vertu a lansat oficial primul sau smartphone - Vertu Ti (Video)

Miercuri, 13 Februarie 2013, ora 12:16
2346 citiri
Vertu a lansat oficial primul sau smartphone - Vertu Ti (Video)
Foto: dailymail.co.uk

Vertu a lansat oficial modelul Vertu Ti, primul sau smartphone, care renunta la sistemul de operare Symbian in favoarea sistemului Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Doritorii vor fi nevoiti sa scoata din buzunar cel putin 6.800 de lire pentru acest smartphone de lux, lucrat manual in Anglia.

"Vertu Ti este cel mai semnificativ produs al nostru din ultimii zece ani. Android 4.0 ofera o experienta intuitiva utilizatorilor, in timp ce designul si maestria mestesugareasca ramane unica, specifica Vertu. Am fost lideri pe segmentul telefoanelor mobile luxury inca de cand am intrat pe piata, la sfarsitul anilor '90, iar cunostintele si experienta acumulate sunt mai mult decat vizibile in noul Vertu Ti", a declarat Perry Oosting, presedinte si CEO Vertu, intr-o declaratie postata pe pagina oficiala de Facebook a companiei.

Odata cu declaratia, vertu a postat si un video cu noul dispozitiv. Materialul de promovare prezinta un dispozitiv cu "o calitate ireprosabila a ecranului de safir", precum si "greutatea scazuta a carcasei de titan", care ofera "rezistenta fara compromis".

Foto: pcmag.com

Noul Vertu Ti vine cu punctuatia muzicala a Orchestrei Simfonice din Londra, in timp ce sistemul audio a fost dezvoltat in colaborare cu Bang & Olufsen. In plus, un nou buton va indrepta utilizatorul catre zonele de "Life", "Concierge" si "Certainty", se arata in video-ul publicat de Vertu.

Foto: pcmag.com

Telefonul include un ecran de 3,7 inci WVGA, o camera de 8 megapixeli si una frontala de 1,3 megapixeli, are o memorie interna de 64 de GB si promite ca bateria sa sa reziste pana la 7,2 de ore de vorbit.

Foto: pcmag.com

Vertu Ti va fi livrat impreuna cu o carcasa de piele, incarcator de perete si unul de masina, cablu de date, casti stereo, adaptoare Micro si Nano SIM dar si un card de autenticitate, scrie PC Mag.

Foto: pcmag.com

Cu noul Vertu Ti, ce a fost realizat manual in Anglia, "nimic nu se va mai simti la fel", concluzioneaza cei de la Vertu.

Potrivit The Telegraph, pretul pentru acest smartphone de lux porneste de la 6.800 de lire sterline, versiunea Titanium Black Leather, si poate ajunge pana la 14.200 de lire sterline, versiunea rosu - auriu.

Video: The Telegraph

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#lansare Vertu Ti, #pret Vertu Ti, #video Vertu Ti , #Gadgeturi IT