Vise tehnologice imposibile! De la ultrabook-uri ieftine la televizoare 3D de calitate

Luni, 09 Ianuarie 2012, ora 08:02
2173 citiri
Vise tehnologice imposibile! De la ultrabook-uri ieftine la televizoare 3D de calitate
Ultrabook-uri ieftine raman un vis

Companiile de IT lanseaza zilnic cate un produs nou, insa iubitorii de gadget-uri au cateva dorinte simple care continua sa ramana la stadiul de vis.

Nu-i asa ca v-ar placea ultrabook-uri la preturi mai accesibile, o tableta Android care sa functioneze bine sau televizoare 3D de calitate?

Saptamana aceasta, tehnologia sta sub semnul CES (Computer Electronics Show) care incepe pe 10 ianuarie la Las Vegas. Toti ochii sunt pe noile produse ce urmeaza sa fie lansate de gigantii tech, insa cu siguranta ca vor exista si multe dezamagiri.

Iata ce gadget-uri nu vom putea cumpara nici in 2012, conform Pcmag.com.

O tableta Android care sa rupa piata

Anul trecut pe vremea aceasta, se spunea ca tabletele ce ruleaza Android vor revolutiona lumea tehnologica, dupa succesul inregistrat de telefoanele cu acelasi sistem de operare.

Insa device-urile cu Google Android Honeycomb s-au dovedit a fi prea scumpe si cu aplicatii ce lasa de dorit. Noua versiune de Android, Ice Cream Sandwich, ar putea schimba situatia, insa producatorii de tablete dotate cu Google si Android trebuie sa demonstreze ca utilizatorii isi pot instala aplicatiile dorite.

BlackBerry 10

RIM, producatorul BlackBerry, are nevoie urgenta de un nou sistem de operare pentru smartphone-ul sau. A recunoscut-o chiar compania. Asa ca RIM lucreaza la BlackBerry 10, generatie de telefoane ce va rula QNX, insa pana in acest moment nimeni nu a vazut vreo versiune a noilor gadget-uri. Drept urmare, probabil ca vom mai avea de asteptat mult si bine.

Un serviciu de internet pe TV utilizabil

Interfetele serviciilor de internet pe TV sunt ingrozitoare. Daca vrei sa te conectezi de pe televizor la Yahoo sau daca vrei sa-ti legi TV-ul la alte gadget-uri din casa, trebuie sa fii un pasionat al tehnologiei ca sa reusesti. In cele mai multe cazuri, te vei pierde prin torentul de meniuri si taste.

Nu exista semne care sa ne faca sa credem ca va reusi cineva anul acesta sa vina cu o solutie mai prietenoasa de "connected TV".

Televizoare 3D de calitate

Televizoarele 3D sunt spectaculoase in teorie insa groaznice in realitate. Nu poti privi decat dintr-un anumit unghi, iar ochelarii speciali sunt scumpi. Industria de entertainment spera ca tehnologia 3D sa genereze un val de vanzari, insa acest lucru nu se va intampla daca nu vor iesi pe piata televizoare de calitate.

Ultrabook-uri ieftine

Revolutia produsa de gadgeturile cu dimensiuni tot mai reduse nu a reusit inca sa duca la ieftinirea ultrabook-urilor ce ruleaza Windows. Acestea au ramas la preturi comparabile cu cele ale MacBook Air de la Apple.

Un ultrabook de 500 de dolari ar fi o gura de oxigen pe aceasta piata, insa nu avem de ce sa speram ca se va intampla acest lucru in 2012.

#cele mai tari gadgeturi, #top gadgeturi, #gadget noi, #gadget ces, #lansari ces, #ultrabook pret, #televizor 3d, #blackberry 10 , #Gadgeturi IT