Vrei sa surprinzi? Cumpara un cadou cool

Sambata, 24 Decembrie 2011, ora 00:00
2477 citiri
Vrei sa surprinzi? Cumpara un cadou cool
Cele mai bune cadouri pentru tati

Barbatii adora gadget-urile, asa ca nu ar fi trebuit sa-ti fie foarte greu sa alegi cadoul de Craciun pentru tatal tau. Insa lucrurile nu sunt atat de simple, lumea tehnologiei fiind o adevarata jungla. Ai de ales intre smartphone-uri si tablete, sisteme video si audio si cate si mai cate. Vezi care sunt cele mai potrivite cadouri pentru a afla daca ai facut cea mai buna alegere.

Chiar daca este vorba de tatal tau, nu uita ca acesta este la fel ca toti barbatii: adora gadgeturile. Asadar, daca i-ai luat un pulover cadou de Craciun, iata ce ai ratat, conform Knowyourmobile.com.

Apple iPad 2

iPad 2 de la Apple este de departe cel mai tare gadget. Este iubit de toata lumea si utilizat zi de zi de oameni din toate colturile lumii. Are tot ce ii trebuie: putere, functionalitate si portabilitate. Ce altceva ar putea sa-si doreasca un barbat?

Western Digital My Book Live

Imagineaza-ti un device de marimea unui carti care poate stoca sute de filme, albume si imagini pe care sa le transfere catre telefonul tau mobil, tableta, PC-ul sau televizorul tau, oricand iti doresti. Asta poate face Western Digital My Book Live.

Casti Phonak Audeo

Daca ai o pereche fantastica de casti, viata ti se va parea mai placuta. Fie ca le folosesti cand calatoresti sau pur si simplu cand esti acasa, o pereche de casti decenta ar trebui sa fie in topul listei tale de prioritati tehnologice. Daca ti-ai vazut tatal purtand casti disco din anii '70, fa-i o surpriza si cumpara-i Phonak Audeo. Sunt considerate de multi ca fiind cele mai bune casti.

BlackBerry PlayBook

Daca tatal tau nu este fan Apple, atunci poate ca BlackBerry este mai pe gustul sau. PlayBook-ul de la RIM ruleaza noul sistem de operare QNX dezvoltat de companie si este genial cand vine vorba de multi-tasking. Iar datorita dimensiunilor sale este ideal pentru cei care evita gadgeturi mari, cum ar fi Galaxy Tab 10.1 sau iPad 2.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cadou craciun, #idei cadou, #cadou sarbatori, #cadou pentru tati, #sugestii cadou, #apple ipad , #Gadgeturi IT