Vrei un patefon pentru iPhone-ul tau?

Sambata, 07 Ianuarie 2012, ora 00:00
3530 citiri
Vrei un patefon pentru iPhone-ul tau?
Boxe patefon

Se pare ca industria acustica o ia intr-o directie tot mai retro, atat din motive estetice, cat si tehnice. Pe piata exista difuzoare pentru produsele Apple in toate formele posibile, insa cele care imita cornul unui patefon sunt printre cele mai elegante.

Imbinarea gadget-urilor moderne cu designul retro poate duce la inovatii surprinzatoare. Produse precum Phonofone III sau Ferguson Hill FH001 si-au gasit nenumarati fani, insa acum este randul boxelor Trumstand sub forma de corn sa ne uimeasca, relateaza Bornrich.com.

Realizate din alama imbracata in metale pretioase, cum ar fi aur sau argint, aceste device-uri ne permit sa ascultam muzica stocata in iPhone sau iPad, la o calitate neasteptata a sunetului.

Ca si restul producatorilor moderni de tehnologie, Pleiades Design, parintele Trumstand, s-a bazat pe puterea naturala care ne inconjoara pentru a scoate pe piata un gadget premium. Pentru realizarea acestui device s-a cautat sa nu se foloseasca piese electronice pentru a amplifica sunetul, tehnologia bazandu-se doar pe forma naturala a cornului.

Trumstand pare sa fi fost conceput pentru casa moderna a zilelor noaste, in care se doresc cat mai putine cabluri si un consum de energie redus, fara a face rabat de calitate.

In acest sens, boxele Trumstad sunt si pe post de incarcator. In plus, eficienta energetica este maxima, datorita materialului din care sunt realizate, dar si a formei in "S" a cozii cornului.

Boxele vor fi disponibile pe piata in doua modele: suflate cu aur si cu argint. Prima varianta are un pret de 2.000 de dolari, iar a doua de 1.800.

#boxe iphone, #boxe ipad, #accesorii iphone, #accesorii ipad, #boxe retro, #gadget retro, #gadget lux, #gadget scump , #Gadgeturi IT