Vrei un tatuaj? Incearca accesoriile cu design Tattoo

Sambata, 12 Ianuarie 2013, ora 00:00
2072 citiri
Vrei un tatuaj? Incearca accesoriile cu design Tattoo

Esti pasionat de tatuaje, dar mediul in care lucrezi nu iti permite sa ai unul la vedere? Business24 iti recomanda cateva accesorii create in parteneriat cu Henk Schiffmacher (Hanky Panky), celebrul grafician olandez care a "desenat" tatuajele celor de la Red Hot Chilli Peppers, Pearl Jam sau ale lui Kurt Cobain.

Canyon a lansat o editie de produse cu un design unic, Tattoo, ce va ajunge si in Romania in luna martie. Astfel, vei putea avea un stand pentru iPad cu adevarate tatuaje pe el, un mouse sau chiar casti cu acel design inedit.

"Suntem onorati si mandri de colaborarea cu Henk Schiffmacher", a declarat Geert van Dijk, Canyon VP Sale & Marketing, intr-un comunicat transmis de companie. "Suntem foarte incantati de rezultatul final si aceasta colectie va fi, cu siguranta, unica si de succes", a completat acesta.

Intr-adevar, acum tatuajele nu mai fac parte doar din "arsenalul" vedetelor rock sau al artistilor, ci pot face parte si din tinuta ta, atunci cand vrei sa arati fatis pasiunea ta pentru aceasta arta.

Si, de ce sa nu faci asta cu o pereche de casti, spre exemplu, al carei design este creat chiar de cel care a avut cea mai importanta contributie la succesul pe care industria tatuajului o are in ziua de azi?

#accesorii tatuaj, #vreau tatuaj, #tatuaj Henk Schiffmacher, #tatuaj Hanky Panky , #Gadgeturi IT