Ai renunta la televizor pentru un videoproiector?

Sambata, 14 Martie 2015, ora 00:00
6843 citiri
Ai renunta la televizor pentru un videoproiector?
Foto: Canon

Inlocuieste-ti televizorul cu un videoproiector cu distanta de proiectie ultrascurta, iar prietenii vor fi mai mult decat incantati sa va petreceti impreuna serile la film.

Astfel de videoproiectoare iti asigura o experienta home cinema aparte, fara umbre pe ecran in timpul filmului sau alte probleme la care te-ai fi gandit pana acum.

Desigur, achizitia este una eficienta si in plan profesional, cand ai nevoie de proiector pentru prezentari: nu te va mai afecta lumina orbitoare si nici eventuale miscari in sala.

Canon, spre exemplu, a lansat recent modelele LV-WX300UST si LV-WX300USTi, solutia ideala pentru proiectie in camere cu spatiu limitat, deoarece acestea sunt capabile sa proiecteze imagini extrem de clare de 80-100 de inchi de la distante de doar 28cm fata de ecran.

Avand o greutate de doar 5 kg, cel doua modele sunt portabile si au dotari cu numeroase functii ce ofera calitate imaginii.

Ambele modele au o rezolutie WXGA (1280x800), sunt prevazute cu doua porturi HDMI pentru conectarea oricarui tip de echipamente si produc 3000 de lumeni pentru obtinerea de imagini extrem de clare si de luminoase.

Noile videoproiectoare au o eficienta deosebita, cu o durata de viata a lampii de pana la 8000 de ore atunci cand sunt folosite in modul Eco.

Modelul LV-WX300UST va fi disponibil incepand cu luna martie iar modelul LV-WX300SUTi va fi disponibil incepand cu luna mai 2015.

#proiector distanta utrascurta, #Canon proiector distanta mica , #Stiri Gadget