Cum sa-i cheltuiesti - Editie de weekend
Login / Signup Comunitate
HOT TOPICS

Allview 2 Speed Quad, o tableta care da bine si pe TV. Vezi cat costa si ce poate face

Allview 2 Speed Quad, o tableta care da bine si pe TV. Vezi cat costa si ce poate face

1 comentariu


Allview, important producator autohton de terminale mobile, a lansat, joi, tableta 2Speed Quad, cu un puternic procesor Quad Core de 1 Ghz, autonomie ridicata a bateriei si sistem de operare Android 4.2.2. Jelly Bean.

"Allview 2 Speed Quad, o tableta compatibila cu Smart2View, are o autonomie ridicata a bateriei, de pana la 7 ore in conditii de functionare continua", a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Noul device a obtinut peste 20.000 de puncte la testul AnTuTu Benchmark

Tableta 2 Speed Quad are procesor Quad Core Cortex A7 de 1 GHz, doua camere foto-video si bateria cu o autonomie de pana la 7 ore in conditii de functionare continua si pana la 18 zile in stand-by. La testul AnTuTu Benchmark, tableta 2 Speed Quad a obtinut peste 20.000 de puncte.

O noutate a acestei tablete Allview este functia Dual Display. Conectand device-ul prin adaptorul Smart2 View la un televizor cu port HDMI, pot fi vizualizate, cu ajutorul player-ului 4 K preinstalat, doua continuturi diferite: un film pe televizor si o alta aplicatie pe ecranul tabletei.

Tableta 2 Speed Quad are preinstalata aplicatia Allclick, cu ajutorul careia utilizatorii isi pot seta shortcut-uri catre aplicatiile preferate, avand astfel un acces mai rapid. Prin activarea unui icon care se afla permanent pe ecran, in partea de jos a acestuia apare o banda cu 18 aplicatii, ce poate fi personalizata in functie de preferinte.

Allview 2 Speed Quad are un pret de 649 lei

Allview 2 Speed Quad poate fi achizitionata din magazinele partenere la pretul de 649 lei. Tableta poate fi achizitionata si impreuna cu adaptorul wireless display Smart2View, la pretul de 749 lei.
Sursa: Business24.ro

Loading from
 

Alldro 2 Speed Quad

O tableta super slim cu un procesor puternic la care poti sa utilizezi noul dongel de pe care poti sa redai atat continutul video cat si cel audio pe ecranul televizorului. Pretul este unul accesibil. Merita toti banii!