Allview 2 Speed Quad, o tableta care da bine si pe TV. Vezi cat costa si ce poate face

Joi, 19 Septembrie 2013, ora 11:34
4652 citiri
Allview 2 Speed Quad, o tableta care da bine si pe TV. Vezi cat costa si ce poate face
Allview a lansat tableta 2 Speed Quad, compatibila cu tehnologia Miracas

Allview, important producator autohton de terminale mobile, a lansat, joi, tableta 2Speed Quad, cu un puternic procesor Quad Core de 1 Ghz, autonomie ridicata a bateriei si sistem de operare Android 4.2.2. Jelly Bean.

"Allview 2 Speed Quad, o tableta compatibila cu Smart2View, are o autonomie ridicata a bateriei, de pana la 7 ore in conditii de functionare continua", a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Noul device a obtinut peste 20.000 de puncte la testul AnTuTu Benchmark

Tableta 2 Speed Quad are procesor Quad Core Cortex A7 de 1 GHz, doua camere foto-video si bateria cu o autonomie de pana la 7 ore in conditii de functionare continua si pana la 18 zile in stand-by. La testul AnTuTu Benchmark, tableta 2 Speed Quad a obtinut peste 20.000 de puncte.

O noutate a acestei tablete Allview este functia Dual Display. Conectand device-ul prin adaptorul Smart2 View la un televizor cu port HDMI, pot fi vizualizate, cu ajutorul player-ului 4 K preinstalat, doua continuturi diferite: un film pe televizor si o alta aplicatie pe ecranul tabletei.

Tableta 2 Speed Quad are preinstalata aplicatia Allclick, cu ajutorul careia utilizatorii isi pot seta shortcut-uri catre aplicatiile preferate, avand astfel un acces mai rapid. Prin activarea unui icon care se afla permanent pe ecran, in partea de jos a acestuia apare o banda cu 18 aplicatii, ce poate fi personalizata in functie de preferinte.

Allview 2 Speed Quad are un pret de 649 lei

Allview 2 Speed Quad poate fi achizitionata din magazinele partenere la pretul de 649 lei. Tableta poate fi achizitionata si impreuna cu adaptorul wireless display Smart2View, la pretul de 749 lei.

#talbeta Allview, #pret tableta, #lansare tableta, #Speed quad , #Stiri Gadget