Cat costa sa-ti faci un cinema IMAX la tine acasa

Sambata, 23 Iulie 2016, ora 00:00
8169 citiri
Cat costa sa-ti faci un cinema IMAX la tine acasa
Foto: Imax Private Theatre

Ai o vila incapatoare si vrei sa te delectezi seara la un film bun vazut in conditii ideale? Nu ar fi nicio problema, IMAX are in oferta si variante home cinema pentru a-ti satisface aceasta dorinta.

Pregateste-te sa aloci o suma importanta, cel mai performant cinematograf pentru acasa produs de IMAX, Platinum, avand o eticheta de pret de 1 milion de dolari, dupa cum anunta Extravaganzi.

Este drept, sala de cinema din casa ta va putea gazdui 40 de invitati, iar calitatea vizionarilor este ireprosabila.

Platinum are un sistem care permite zilnic calibrarea automata a dispozitivului, astfel incat sa beneficiezi mereu de un sunet si o imagine ireprosabile.

De asemenea, designul si arhitectura salii pica tot in sarcina companiei canadiene, iar calitatea finisajelor si materialele folosite in decorarea acesteia sunt in masura sa-ti uluiasca invitatii.

Pentru inca 10.000 de dolari vei beneficia de pachetul Home Premier, care iti va permite sa organizezi vizionari de filme imediat din momentul lansarii acestora in cinematografe.

Pare totusi prea scump? Ai putea incerca varianta Palais, cu o capacitate de 18 locuri si un pret de doar 400.000 de dolari.

Vei avea un ecran cu o inaltime de cel putin 3 metri, proiectoare 4K in sistem dual 2D/3D, un sistem de sunet IMAX si inca unul de tip playback media, care poate prelua imagini direct din TV, sisteme Blu-ray sau console de jocuri.

Pentru moment, canadienii si-au concentrat atentia asupra pietei din China, doua showroom-uri urmand sa fie deschise in curand in cele mai scumpe orase, in vreme ce lansarea produselor IMAX in SUA si Europa va trebui sa astepte cel putin pana in perioada sarbatorilor de iarna.

Prin urmare, ai timp berechet sa faci economii pentru cinematograful tau de acasa.

#sistem home cinema, #sala cinema acasa, #sistem IMAX Platinum, #pret cinema privat , #Stiri Gadget